The Walking Dead

У серијава е најдобро прикажана онаа Човек на човека му е волк ...

Повеќе се плашат од луѓето него ли од зомбињата..

Mene bas poradi toj moment mi se dopaga serijava. Poveke e skoncentrirana na megjucoveckite odnosi i grozotiite sto mozat megjusebe da si gi napravat, otkolku na evtini akcioni situacii za ubivanje zombija.

:cuc:

WOW, тензија, тензија, и уште тензија!!!!! емотивен набој, далеку над оној во било која друга епизода, реков 2 пати до сега ама пак ќе речам, новите момци задолжени за ова шоу, или пак позитивната промена се над све што очекував. Маестрално! музика, емоции, тензија, адреналин, браво!

The Waling Dead, done right 10/10.

They've done it again епизодава ! ццц каква епизода каква сезона до сега,убедливо најдобра од сите 4. Се разбудија од зимскиот сон што го сонуваа минатата сезона.
Е сега се надевам нема пак да дојде до усерување на цела сезона заради......

so majka go vrajkaat pak...kolku e dobra sezonava nema potreba od govnarot

Еј ама без напизден што имаше толку многу беспотребни дијалози кога од епизодава очекував нешто многу акција и првите 20 минути бев прилично разочаран.....ама после си дојде све на свое место. :D

И јас сакам да го почнам, дали вреди, односно дали е појак од серијата ? :)
Супер е стрипот.
Цртежот е одличен, а квалитетот на текстот ваљда нема да го дискутираме (чим ја поштуеш серијата). ;)

Stripot ne se diskutira ovde, prekinete blagovremeno.

Dobra epizoda. Hershel ubavo ja izvozi.

АУУУУ, каква епизода, неверојатно!!

Најдобра епизода според мене досега во серијалот, ако не најдобра у топ 3 заедно со пилотот и последната од втора сезона.

Како шо вика колега Psyide толку емоции во епизодата, морници ме лазеа дур ја гледав, не можам да го опишам чувството.

А само шо си помислив кога почна епизодата, шо ја развлекуваат толку, пак ли цела епизода ќе ги гледаме болните и како ги лечи Хершел, но какви драматики следуваа.

Херлшел, тоа е лик, карпа од човек, грамада, борец со карактер поголем од сите во групата.

Рик и Карл рамбо стајл, добар тандем.

И секако епизодата и без тоа ќе беше врв, но последната сцена само ја потврди перфекцијата.

Ремек дело!

10/10 без дилема.

Како е можно да неможам да најдам торент за петтата епизода? Некој да ми прати по ПП ?

Значи од Рик преку овој веќе. Само мене ли ми беше глупа сцената со Хершел кога правеа муабет? Колку само awkward беше, како да ја ставиле таму онака ради реда.
Добро е што не се испичка и му даде на Карл пушка, ебате мекушот. Таков карактер не е за лидер.

кога сме кај децава, примети некој дека до сега не видовме ниедно зомби дете во тие толпите? освен софија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom