Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Почнав да ја гледам и сум до 2 сезона 5 епизода..
На почеток топ ми беше серијава сеа малце ми падна некако ради девојчево што го бараат 4 ебани епизоди.. Демек у очи ме погледна,верува у мене и морам да ја барам..
Верувам дека 3-тата сезона ќе биде ломови во затворот.
Иначе оној Шејн или како и да се вика џандарот,другарму на главниов се надевам дека ќе се гоштеваат со него набрзо зомбињата![]()
Ne zezajte, maka mi e za Carol..![]()
Сериозно? Мене досаден лик ми е. Е сеа доста патеше во животот али вака од аспект на возбудлив лик - многу слаб. Нека ја снема некое време и нека се врати bad-ass со фризура ирокеза и качена на зомби лав и ќе и опростам.

Ne oti patela, onaka oti dobivase screen time i mi se dopagase razvojot na karakterot, in general.
Zombi lav..![]()
Јеп, лав, така со изгорена грива. И во секоја рака носи по едно Узи. А и у меѓу време и се дрогира. Дерил гомна да јаде!
Јас не го оправдувам Рик, мислам дека направи голема глупост. Керол беше значаен дел од тимот, се покажа како способна и цврста жена со оглед како почна, Керол е од оригиналната група на преживеани дури и кога Рик уште не беше со нив.
Ама како по обичај Рик мора да биде добриот шериф и да продава морал. А кој го уби Шејн, добро ајде тоа беше во самоодбрана, но ризикувањето на животите на сите заради егото на Рик во борбата со Гувернерот минатата сезона.
Не е ни Рик толку чесен како што сака да изгледа, а после смртта на жена му дефинитивно е отиден малце во паметот и сеуште не ми излгеда нормално, ако може да има нормален човек во таков свет во кои се овие ликови.