Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја 2 сезоне ги глеам така.Мене брзо ми помина.....
Мотав на стрелкиве по 5 секунди на bs player. И мислам дека не пропуштив многу. Некако интересно ми се виде изгледа поради убрзувањето![]()
Koj?Крајот на 9-тата епизода изненади. Очекував дека ќе умре.
Точно е дека серијата последниве 2 сезони е бавна и во поголемиот дел неинтересна, ама има и бетер. Еве на пример лајното од серија Supernatural врти веќе 13 сезони што за мене е тотално без врска. Прекинав да ја гледам уште во 7ма сезона, и не верувам дека е нешто многу поинтересна сега.
Koj?
Sho gledashe ti?
Не знам дали не дупиш нешто овде, ама ај..Не знам како се става спојлер. Ако си ја гледал 9-тата епизода ќе видиш на крај што ќе покажат.
"Coral" stana pacifist i se zalagase za mir vo posledno vreme. Toj sakase site da ziveat vo harmonija i da ne se kolat megu sebe. Toa vese negovata vizija za mirno opshtestvo kade coveckiot rod ke prezivee pomagajki si megusebe.Не знам дали тие делови што се појавуваат во иднината се соништа на Карл или стварно ќе се случи, но мене ме изненади тоа што Ниган е заедно со Рик и компанија. 3 сезони се тепаат за да на крај да завршат заедно. Малце глупа е приказната ако е така. И редно беше да умре гоа малото глупаво дете Карл.
Mnogu ke bidi komplicirano da i go zgolemat stomakot, pa da raga dete (pa da najdat nekoe izmelezeno so kosi ocinjaBTW - Lauren Cohan Books New ABC Show: Is Maggie Leaving ‘The Walking Dead’?
се надевам ќе ја рокнат и Меги, веќе и она оди на живци..![]()
Точно е дека серијата последниве 2 сезони е бавна и во поголемиот дел неинтересна, ама има и бетер..
Во право си, чим има бетер гледај си ја![]()
![]()