Точно е дека серијата последниве 2 сезони е бавна и во поголемиот дел неинтересна, ама има и бетер. Еве на пример лајното од серија Supernatural врти веќе 13 сезони што за мене е тотално без врска. Прекинав да ја гледам уште во 7ма сезона, и не верувам дека е нешто многу поинтересна сега.
Точно е дека серијата последниве 2 сезони е бавна и во поголемиот дел неинтересна, ама има и бетер. Еве на пример лајното од серија Supernatural врти веќе 13 сезони што за мене е тотално без врска. Прекинав да ја гледам уште во 7ма сезона, и не верувам дека е нешто многу поинтересна сега.
Не знам дали тие делови што се појавуваат во иднината се соништа на Карл или стварно ќе се случи, но мене ме изненади тоа што Ниган е заедно со Рик и компанија. 3 сезони се тепаат за да на крај да завршат заедно. Малце глупа е приказната ако е така. И редно беше да умре гоа малото глупаво дете Карл.
тоа со иднината, беше идеалниот исход од оваа војна според Карл, каде буквално сите живеат во хармонија, но нешто што нема да се случи, особено после неговата смрт...
BTW - Lauren Cohan Books New ABC Show: Is Maggie Leaving ‘The Walking Dead’?
се надевам ќе ја рокнат и Меги, веќе и она оди на живци..
Не знам дали тие делови што се појавуваат во иднината се соништа на Карл или стварно ќе се случи, но мене ме изненади тоа што Ниган е заедно со Рик и компанија. 3 сезони се тепаат за да на крај да завршат заедно. Малце глупа е приказната ако е така. И редно беше да умре гоа малото глупаво дете Карл.
"Coral" stana pacifist i se zalagase za mir vo posledno vreme. Toj sakase site da ziveat vo harmonija i da ne se kolat megu sebe. Toa vese negovata vizija za mirno opshtestvo kade coveckiot rod ke prezivee pomagajki si megusebe.
Ne veruvam deka neshto slicno ke se sluci vo idninata na serijalot.
Negan da sadi cvekinja vo bavca???
Sega e interesno kako ke reagira Rick posle se.
Sepak da se nadevame deka ke se sluci nesto interesno i vredno za gledanje [DOUBLEPOST=1519818718][/DOUBLEPOST]
Mnogu ke bidi komplicirano da i go zgolemat stomakot, pa da raga dete (pa da najdat nekoe izmelezeno so kosi ocinja )... pa nema da bidi interesna veke videna prikazna so novorodence... mozno e da ja "roknat" Meggie do krajot na sezonava
Makar sho ne ostanaja "jaki" zenski vo serijava, ke treba da angaziraat nekoja nova...
Откако ми се роди синчето немам веќе време за гледање толку многу серии како порано. Сега гледам еднаш или двапати во месецот по 2-3 епизоди наеднаш и брзам да изгледам се што сум пропуштил за да бидам во тек. Од 10-15 серии што ги гледав порано моментално гледам само 3. Не е лесно со жена и со дете упм... Морам да гледам нешто за да искулирам некогаш, ако ја прекинам и оваа ќе треба вести или политика да пратам на тв.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.