GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Ја гледам со тешки маки (еве додека пишувам овде епизодата си тече), ама ќе ја изгледам и оваа сезона. Ако ја продолжат за деветта, најверојатно ќе биде втората серија после Arrow која сум ја прекинал...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледам со тешки маки (еве додека пишувам овде епизодата си тече), ама ќе ја изгледам и оваа сезона. Ако ја продолжат за деветта, најверојатно ќе биде втората серија после Arrow која сум ја прекинал...

[DOUBLEPOST=1174402811][/DOUBLEPOST]Ќе ја оживуваат Елена по се изгледа.

Не ми се верува дека ја догледав цела, не знам дали сум за пофалба, дали да земе некој и да ме мава со лопата по глава оти ја изгледав цела серијава.Нина ќе се враќа само за последната епизода, и тоа сигурно последните 10 минути колку да се заврши се со среќен крај. Моја претпоставка - Бони ќе се повампири, а оваа демек ќе се разбуди зашо фактички Бони ќе е умрена. Ни дадоа голем хинт со муабетот со Ензо од пред некоја епизода.
Едвај ја чекам да заврши серијава. Ќе и посветам уште 4-5 саати од животов, али ЕДВАЈ чекам да заврши.
Не ми се верува дека ја догледав цела, не знам дали сум за пофалба, дали да земе некој и да ме мава со лопата по глава оти ја изгледав цела серијава.
Никако за пофалба, сите сме за тепање. Ја гледам и ме нервира. Но, кога не можеш да прекинеш нешто кога не го бива, тоа е.
Исти случај, ама осум години ја гледав, сега за пет епизоди ќе ги истрпам иако непоносливо лоша е веќе (одамна е така додуша).
А сега во што се претвори
. Жално.Каи, оној што му ја уби жената на Аларик и што ја заспа Елена, тој се врати, како се врати кога ако се сеќам добро Дејмон му ја скина главата е тоа не ми јасно, ама веќе у приказната се е можно.