The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
На Џереми многу внимание посветија, ќе го праат badass ама нема таква фаца :pos:
Еееј ќути конечно и него некоја поента му најдоа во серијава, досега само се шлепаше ради Елена и се врзуваше со секој женски лик во серијава.

Еееј ќути конечно и него некоја поента му најдоа во серијава, досега само се шлепаше ради Елена и се врзуваше со секој женски лик во серијава.

Беше добро едно време далечно :icon_lol:
4765010639_4be7e9ff00_z_large.jpg

Дури сега ја изгледав последната епизода, конечно по четири сезони Дејмон го доби тоа што го сакаше (а богами тоа што и Елена го сакаше ама не можеше да го признае).

Јас на крајот од епизодата си рекол Керолајн ќе кажи за од шо мака ги оправале хибридите, дека сватила се, во мене си викам, нема шанса оваа да скопчала и така се спремам да бидам вчудоневиден ко таа го тресна тоа за Дејмон. Сите мои надежи појдоја по вода.

we are the beginning!

Таа приказна ми е најинтересна од целава сезона,заеби ги Дејмон, Стефан и Елена. Нека ги вратат тие од црковниот совет како зомби на чело со професорот и нека гори Mystic Falls.

Најверојатно професоров ќе и ги даде 12-те хибриди на Бони да си игра магија со нив :pos:

Добра епизода бе, подобро приказната да се врти во љубовниот триаголник Стефа-Елена-Дејмон него ли ланската шпанска серија со Клаус и неговата фамилија. Дејмон не може раат да види ни една цела епизода, одма се расипуваат дежурните дужебрижници и моралисти (Стефан, Каролајн и сл)

Што знам, не ми е како порано. Не дека беше лоша оваа, ама не е тоа тоа. Чисто ради реда ја гледам, еве дури сега ја изгледав, а порано уште од среда ја мислев...
ја погодија песничката, не да не :)

Искрено се надевам дека ова е последна сезона, се друго би било измачување за гледање.

Искрено се надевам дека ова е последна сезона, се друго би било измачување за гледање.

нема шанси да биде последна, додека ние се жалиме за грдите епизоди, гледаноста на серијава расте и на imdb оценката скокна на 8.1

Во споредба со минатата оваа беше ремек дело....ама не е тоа-тоа.
И сериозно колку ми е напоредн професорон, ептен многу ми е лигав.

И по еден професор ... друг професор. Само првиот беше подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom