The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Па редно време беше да убијат некој лик. Тоа е тоа што ја правеше серијата интересна и беше неочекувано. У последно време убиваа нови ликови шо се појавиле во неколку епизоди и тоа не е интересно. Доста веќе држење на заложници и пуштање на слобода, одма убивање!

Ќе биде милион пати поинтересно ако ги убијат Мет, Тајлер, Керолајн и Џереми. Со некоа интересна смрт секако, да почне да се движи малце серијава, не само у место тупкање.

Еве и промо за наредната на 17 јануари

Конечно епизода годинава која не беше просечна или подпросечна!
Акцијата, и убивањето беше тоа што ја движеше серијава, а после убиството на Аларик не се осмелија да убијат никој друг.
Не дека којзнае колку битен лик умре, ама сепак умре некој.
Ваљда на поарно ќе тргне сезонава.

hahahahhahahaha ima li poretardirana scena od onaa koga Dzeremi ja napadna Elena hahahahahha i drugite isto..... did it work hahahahhahaha smesna e serijava

што бе, нова ли епизода имало? :pos:
нели се на пауза и овие? :confused:

Абе кајганџии, ја гледа уште некој серијава? Изгледа јас станав единствениот Vampire Diarrheas loyal fan на форумов. :D

Абе кајганџии, ја гледа уште некој серијава? Изгледа јас станав единствениот Vampire Diarrheas loyal fan на форумов. :D

Не бе и јас ја пратам, ама не знаев дека завршил зимскиот распуст за вампирите. Ти ме потсети да ја симнам новата епизода ќе ја изгледам наредните денови.

Ја изгледав бе, ама незнаев кој збор да го употребам за да опишам колку беше мутава епизодава.
40 минути ми делуваа како 5 саата.

Јас ја симнав вчера, ама ќе видам кога ќе ја гледам. После вашите коментари дефинитивно нема да се брзам :)
Иначе и најпосветениот фан на ВД што го знам ја прекинал, така да тоа доволно зборува за квалитетот. Јас ја ставив у групата на серии кои ќе ги гледам кога неам попаметна работа, таман да ме насмее Дејмон. :)

Иначе прочитав дека изгледa ќе прават спин-оф на ВД - The Originals :confused:

Мене новата епизода ми беше интересна. Колку што веќе може да биде интересна серијава, ама очекувањата не ми се како порано па затоа и сеуште имам интересни моменти со серијата.

Туку друго ми текна, ова гратчево Мистик Фолс, ептен е депресивно и ужасно за живеење. За неколку години им загинаа двајца градоначалници, десетици видни и угледни граѓани и стотици други жители и сите под некои нејасни и мистериозни околности. Па јас да бев жител на овој град уште одамна ќе се преселев на некое друго место.

Просечна епизода, ама секогаш кога ќе ги замешаат Оригиналите во приказната се затупува се. Се заебаа сценаристите со тоа дека не можат да бидат убиени и сега не можат никако да се отерасат од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom