Да, првите 3-4 епизоди ќе ти бидат глупи, после е супер.Вреди ли да почнам да ја гледам серијава или?
што го лажеш човекот... има мал милион подобри серии тој TVD ќе почнувалДа, првите 3-4 епизоди ќе ти бидат глупи, после е супер.
Четвртава сезона е досадна, ама наеднаш кога ќе гледаш нема да сетиш![]()
Па јас не му кажував за други милион серии, туку за ваа. Он праша за ваа серија, значи во план е да ја гледа.што го лажеш човекот... има мал милион подобри серии тој TVD ќе почнувал![]()
Се согласувам.Најдобра епизода до сега во сезонава. Едвај чекам другата да испадне![]()
Па нели ако го убијат ќе умрат и они? Тогаш кога бараа од кого се они направени вампири нели он рече на крајот дека од него е почнато или јас погрешно сфатив?Ќе го убие ли некој веќе овој Клаус, толку е станат патетичен и плачко, а баш мислев дека има потенцијал за страшен негативец.
Иначе да, многу добра епизода.
Да, и ептен е напорен оти ни он не знае што сака а ниту сценаристите не можат да му најдат соодветна улога.Овај клаус го има и во 4 сезона?
Од збор до збор си го напишал истото што сакав јас да го кажам!Сигурно ќе испадне дека the cure може само еднаш да се искористи, Дејмон ќе го земе по грешка или против своја волја пошто претходно рече нешто у стил - being human is miserable, а серијава си е предвидлива до даске.![]()