The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Супер си е серијата..прво се двоумев дали да почнам да ја гледам оти во последно време како затупи светов со филмови со геј вампири за чудо е.Ми се свиѓа како брзо се развиваат настаните само многу позитивни карактери испаднаа по извесен период,сите добри станаа вака-така.

Супер си е серијата..прво се двоумев дали да почнам да ја гледам оти во последно време како затупи светов со филмови со геј вампири за чудо е.Ми се свиѓа како брзо се развиваат настаните само многу позитивни карактери испаднаа по извесен период,сите добри станаа вака-така.

Уште Клаус остана негативец, не ми се верува и него да го напраат "добар", очекувам да умре до крајов на сезонава.
И Ребека не е сигурна,мислам дека ќе биде од страната на Клаус оти нели сепак и е брат. :)

This is so Katherine of you

dU3HQ.jpg

Конечно... нова епизода... ајт одам да ја гледам

...п.с. Само без смеење... во паузава (постот) на меѓусезонава ги изгледав сите 7 сезони на BuffyThe Vampire Slayer:D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
е па јас го изгледав :D ... ептен интересна епизода... само вие гледајте си.
А ако чекаме превод ќе дочекаме.
Ако сакате можиме да почниме да ги преведуваме епизодиве на македонски.
Ќе се поделиме кој што ќе преведвит. На пр секој по 50 реда или по 100 од епизодата зависно он бројот на луѓе. И многу брзо ќе излезит превод. Што велите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom