Ако паднам денес, едино што ќе ми е криво е што учев денеска место да гледам ВД уште кога станав.Добро уште никој ја нема гледано новата епизода? ццццц....
Секогаш, ама секогаш кога има навраќање мора да е одлично!
Ако паднам денес, едино што ќе ми е криво е што учев денеска место да гледам ВД уште кога станав.Добро уште никој ја нема гледано новата епизода? ццццц....
Добро па и ти, кажи нешто ново.топ епизода нема што сезонава е све подобра и подобра
Тоа му беше за забава, да се прави курац и пол. Оти му се можи.Нели Дејмон во старт на прва сезона можеше да контролира магла, гаврани.. шо се деси?
Па нели имат моќ да ги натераат да забораватЗначи серијава почнувам да ја обожавам, како тргнала ќе ми дојде на рамниште со Friends. И секоја можна епизода кога има флешбек, тие 40 минути ми поминуваат како 5.
Не ми се верува дека отидоа до времето на Викинзите.
И да морам да кажам дека Ребека е феноменален лик, епизодава беше фантастична.
И после сите добри работи една лоша: Многу ми се мутавки тоа сцените по барови или среде некои собири, кога пијат крв директно од луѓето, вадат срца, се убиваат. Па је*оте, на толку народ, некој од некаде сигурно ќе види нешто. Ама добро ајде простено им е, само нека продолжат они во ова темпо.
П.С. Mid-season finale Очекувајте најпеколен крај на следнава епизода што е можен.
Тоа да, ама они не ги контролираа сите од кафичот, ако си ја гледал убаво епизодата ќе видиш дека Дејмон се врти накај таа шо ја јадеше Стефан, ко демек никој да не види.Не мислеше он за контролирање.Па нели имат моќ да ги натераат да заборават
Сигурно негативец ќе биде, па ќе премине во позитивците.Жена му на Пол Весли (Стефан) се придружува во екипава од 10 или 11 епизода
Станува збор за Тори Девито (Torrey DeVitto)
Позната по улогата Мелиса во Pretty Little Liars.
Не ви кажувам каква улога ќе има, но верувајте интересно е.
И сега да се спремиме за последната епизода годинава.
Шо да праам, неможам да си помогнам