The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Добро уште никој ја нема гледано новата епизода? ццццц....
Ако паднам денес, едино што ќе ми е криво е што учев денеска место да гледам ВД уште кога станав. :pos:

Секогаш, ама секогаш кога има навраќање мора да е одлично!

Пак го нема Тајлер FFFFFFFUUUUUUUUUUU
гарант хибридите по јачина се тука некаде со Мајкл, заедно со Клаус мамичето ќе му го расплакаат :icon_lol:
добро е се отарасивме од духовите нема веќе да прават проблеми, сите му свртеа грб на Клаус и повеќе од очигледно е дека Тајлер ќе биде на негова страна а можеби ќе направат и нови хибриди бидејќи со него си понесе мислам едно кесиче полно со крвта на Елена :vozbud: и Елајжа да се врати подитно за да може серијата да го достигне врвот на врвовите. Кетрин изгледа отиде во неповрат? :icon_lol:

уште еднаш сликава да ја постирам да стои тука многу ми е јака!

300572_280779478619520_100000624100046_951173_839435364_n.jpg

топ епизода нема што сезонава е све подобра и подобра

Добро па и ти, кажи нешто ново. :icon_lol:

Претпоставувам дека Тајлер ќе биде од страната на Клаус.
И немој само Кетрин да ми ја убијат <3

elenaktit.jpg

Значи серијава почнувам да ја обожавам, како тргнала ќе ми дојде на рамниште со Friends. И секоја можна епизода кога има флешбек, тие 40 минути ми поминуваат како 5.
Не ми се верува дека отидоа до времето на Викинзите.
И да морам да кажам дека Ребека е феноменален лик, епизодава беше фантастична.
И после сите добри работи една лоша: Многу ми се мутавки тоа сцените по барови или среде некои собири, кога пијат крв директно од луѓето, вадат срца, се убиваат. Па је*оте, на толку народ, некој од некаде сигурно ќе види нешто. Ама добро ајде простено им е, само нека продолжат они во ова темпо.
П.С. Mid-season finale :( :( :( Очекувајте најпеколен крај на следнава епизода што е можен.

Значи серијава почнувам да ја обожавам, како тргнала ќе ми дојде на рамниште со Friends. И секоја можна епизода кога има флешбек, тие 40 минути ми поминуваат како 5.
Не ми се верува дека отидоа до времето на Викинзите.
И да морам да кажам дека Ребека е феноменален лик, епизодава беше фантастична.
И после сите добри работи една лоша: Многу ми се мутавки тоа сцените по барови или среде некои собири, кога пијат крв директно од луѓето, вадат срца, се убиваат. Па је*оте, на толку народ, некој од некаде сигурно ќе види нешто. Ама добро ајде простено им е, само нека продолжат они во ова темпо.
П.С. Mid-season finale :( :( :( Очекувајте најпеколен крај на следнава епизода што е можен.
Па нели имат моќ да ги натераат да заборават (y)

Па нели имат моќ да ги натераат да заборават (y)

Тоа да, ама они не ги контролираа сите од кафичот, ако си ја гледал убаво епизодата ќе видиш дека Дејмон се врти накај таа шо ја јадеше Стефан, ко демек никој да не види.Не мислеше он за контролирање. :)

Тешко ќе биде сега Мајкл да го совлада Клаус. Бидејќи Клаус е хибрид. Но сигурно Клаус нема да дојде сам против Мајкл и останатите. Инаку епизодава врв. Следната уште по-врв!

Не знам дали примети некој али константно кога ќе се појави нов позитивен лик, обавезно умира, а новите негативни ликови со тек на време стануваат позитивци :)

Жена му на Пол Весли (Стефан) се придружува во екипава од 10 или 11 епизода :)

Станува збор за Тори Девито (Torrey DeVitto)
torreydevi.jpg

Позната по улогата Мелиса во Pretty Little Liars.
Не ви кажувам каква улога ќе има, но верувајте интересно е.

И сега да се спремиме за последната епизода годинава.
Шо да праам, неможам да си помогнам :pos:

Жена му на Пол Весли (Стефан) се придружува во екипава од 10 или 11 епизода :)

Станува збор за Тори Девито (Torrey DeVitto)
torreydevi.jpg

Позната по улогата Мелиса во Pretty Little Liars.
Не ви кажувам каква улога ќе има, но верувајте интересно е.

И сега да се спремиме за последната епизода годинава.
Шо да праам, неможам да си помогнам :pos:

Сигурно негативец ќе биде, па ќе премине во позитивците. :D

Само мене ми е криво шо Ребека не отиде на матурската?

Епизодава полна со изненадувања.
Катерина :love:

katherine-vampire-diaries-fashion.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom