Ако паднам денес, едино што ќе ми е криво е што учев денеска место да гледам ВД уште кога станав.Добро уште никој ја нема гледано новата епизода? ццццц....

Секогаш, ама секогаш кога има навраќање мора да е одлично!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако паднам денес, едино што ќе ми е криво е што учев денеска место да гледам ВД уште кога станав.Добро уште никој ја нема гледано новата епизода? ццццц....
топ епизода нема што сезонава е све подобра и подобра
Тоа му беше за забава, да се прави курац и пол. Оти му се можи.Нели Дејмон во старт на прва сезона можеше да контролира магла, гаврани.. шо се деси?![]()
Па нели имат моќ да ги натераат да забораватЗначи серијава почнувам да ја обожавам, како тргнала ќе ми дојде на рамниште со Friends. И секоја можна епизода кога има флешбек, тие 40 минути ми поминуваат како 5.
Не ми се верува дека отидоа до времето на Викинзите.
И да морам да кажам дека Ребека е феноменален лик, епизодава беше фантастична.
И после сите добри работи една лоша: Многу ми се мутавки тоа сцените по барови или среде некои собири, кога пијат крв директно од луѓето, вадат срца, се убиваат. Па је*оте, на толку народ, некој од некаде сигурно ќе види нешто. Ама добро ајде простено им е, само нека продолжат они во ова темпо.
П.С. Mid-season finale![]()
![]()
Очекувајте најпеколен крај на следнава епизода што е можен.
Па нели имат моќ да ги натераат да заборават![]()
Жена му на Пол Весли (Стефан) се придружува во екипава од 10 или 11 епизода
Станува збор за Тори Девито (Torrey DeVitto)
![]()
Позната по улогата Мелиса во Pretty Little Liars.
Не ви кажувам каква улога ќе има, но верувајте интересно е.
И сега да се спремиме за последната епизода годинава.
Шо да праам, неможам да си помогнам![]()