The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш ќе реши човек да не го гледа промото и види што се дешава. И ај не го гледај после.:)

Добро бе само јас ли го немам гледано промово за епизодава??? :)

Оти она ја нема фрлено таа магија на прстенот. Неможе да ја скине магијата од прстенот, оти само вештерката која ја фрлила магијата може да ја скине таа истата. Барем јас така мислам е.

Ми текна нешто друго... како тогаш
Бони ќе ја скине магијата од прстените на дејмон и стефан
?

Ми текна нешто друго... како тогаш
Бони ќе ја скине магијата од прстените на дејмон и стефан
?

А кога тоа точно Бони ја скинала магијата од прстените на Демон и Стефан

А кога тоа точно Бони ја скинала магијата од прстените на Демон и Стефан
Е незнам ама стоеше како спојлер неколку страни назад, т.е дека го сторила тоа за да ги казни (некој дознал некој тежок спојлер и го постирал)

Е незнам ама стоеше како спојлер неколку страни назад, т.е дека го сторила тоа за да ги казни (некој дознал некој тежок спојлер и го постирал)
Епа незнам. И онака знаеме дека не одат скроз по книгите, така да можеби тоа го смениле шо знам. Ќе видиме дали Бони ќе ја скине магијата.

Ама не зезнаа бугариве посабајечки... во нови сеуште им стои 4та :@

Ама не зезнаа бугариве посабајечки... во нови сеуште им стои 4та :@

4та цела недела стои горе во „Топ 10 активни торенти“, и јас за малце не ја симнав 4та епизода ако не видов поубаво дека погоре од неа ја има и 5-та.

Значи невероватни се! Абе ајде... таман мислиш ке почне нешто да отплеткуваат, а тие.... Позамрсено не може да биде!

I never saw the end coming..Овде нешто големо се спрема. И таман помислив дека овој е мажиште, тој да ти бил само еден од многуте
кукли на Кетрин
.

Крајот дефинитивно не го очекував :) Исто и со првата сезона, секоја епизода е се подобра :)

Проклет да сум, уште еднаш не ја читам темава пред да гледам епизода :D си го заебав крајот хехе, ама било како... интересно е сега
зошто и е на кетрин глупиот камен??

ФРИКИН АНБИЛИВИБЛ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Како после да не ја сакаш серијава бе :):):)

Закон серија...Ја обожавам.
И за чудо ми е дури и подобра од Gossip Girl.
Со душа го чекам секој четврток.
Таман мислиш дека ке се смират работите .. ПУФФ ке излези нешто хаха :)

ноќеска ја гледаб последнава епизода и некако ме мрзеше да писам па ај сеа
у оваа епизода работиве уште толку се испоплеткаа се стана турлитава не се знае кој со кого е и како е
ама како со гледам џереми и тајлер изгледа ке го решат цел филм
абе бони некако ја снема кај отиде вештицава ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom