Н
'Никола'
Гостин
Еднаш ќе реши човек да не го гледа промото и види што се дешава. И ај не го гледај после.
Ми текна нешто друго... како тогашОти она ја нема фрлено таа магија на прстенот. Неможе да ја скине магијата од прстенот, оти само вештерката која ја фрлила магијата може да ја скине таа истата. Барем јас така мислам е.
Ми текна нешто друго... како тогаш?Бони ќе ја скине магијата од прстените на дејмон и стефан
Е незнам ама стоеше како спојлер неколку страни назад, т.е дека го сторила тоа за да ги казни (некој дознал некој тежок спојлер и го постирал)А кога тоа точно Бони ја скинала магијата од прстените на Демон и Стефан
Епа незнам. И онака знаеме дека не одат скроз по книгите, така да можеби тоа го смениле шо знам. Ќе видиме дали Бони ќе ја скине магијата.Е незнам ама стоеше како спојлер неколку страни назад, т.е дека го сторила тоа за да ги казни (некој дознал некој тежок спојлер и го постирал)
4та цела недела стои горе во „Топ 10 активни торенти“, и јас за малце не ја симнав 4та епизода ако не видов поубаво дека погоре од неа ја има и 5-та.Ама не зезнаа бугариве посабајечки... во нови сеуште им стои 4та