The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Чекајте има логика за тоа!
Уште кога мајката рече дека направила голема грешка што и‘ пркосила на природата, мене почна да ми се мота у глава тоа што го кажа Јоан. Она не би си ги жртвувала своите деца затоа што пред многу години згрешила и ги претворила во вампири, а останатите вампири да останат да живеат.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Мајкава уствари што е? Не ми личи на вештерка....може некој мелез да е. :D

Член од
29 јануари 2012
Мислења
28
Поени од реакции
16
Јас ја гледам серијава и првите две сезони баш ми беа добри, интересни. Третава на почетокот исто беше интересена,ама последниве неколку епизоди тотално се разочарувачки, како Дејмон станува добар, па бакнежот со Елена, па Клаус со целото семејство "оригинални", мајка му како ќе си ги убива децата затоа што направила грешка, со еден збор "попара".
14-та беше навистина интересна, и искрено, се надевам дека ќе стане поинтересно во наредните епизоди.
Иначе, мене ми се допаѓа серијата, баш е релаксирачка и сметам дека воопшто не е копија на Twilight.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Мене ми се допаѓа ваквиот Дејмон, мора да има баланс со „лошиот“ Стефан. Освен тоа сметам дека и премногу претпазливо се однесува во врска со љубовта кон Елена. Дај бе зграби ја веќе еднаш, и така и она едвај чека. Исто како Кетрин, ги сака и двајцата.

Онаа приказната која им ја раскажуваше Клаус за тоа како тој и Елајџа се заљубиле во оригиналната двојничка, вистина е или Клаус измислуваше. Мислам дека третата, оригиналната ќе има многу важна улога во крајот на сезонава, и во четвртата сезона( ако ја има).

И знае ли некој што се деси со Кетрин?

Член од
29 јануари 2012
Мислења
28
Поени од реакции
16
Мене ми се допаѓа ваквиот Дејмон, мора да има баланс со „лошиот“ Стефан. Освен тоа сметам дека и премногу претпазливо се однесува во врска со љубовта кон Елена. Дај бе зграби ја веќе еднаш, и така и она едвај чека. Исто како Кетрин, ги сака и двајцата.

Онаа приказната која им ја раскажуваше Клаус за тоа како тој и Елајџа се заљубиле во оригиналната двојничка, вистина е или Клаус измислуваше. Мислам дека третата, оригиналната ќе има многу важна улога во крајот на сезонава, и во четвртата сезона( ако ја има).

И знае ли некој што се деси со Кетрин?

Кетрин мислам дека последно ја видов кога Дејмон требаше да го убие Клаус, па таму смената на Елена со Кетрин, и нели после тоа во колата кога беше со Стефан. Тогаш се сеќавам дека ја видов последно.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не ми се допаѓа тоа што го направија со ликот на Кетрин оваа сезона. Ептен ја запоставија, во прва сезона сите со нетрпение ја очекувавме да се појави, во втора сезона беше еден од главните ликови. Сега како да снемаа идеја авторите што да прават со неа. Така ли лесно она се откажа од се, и од Стефан, и од Дејмон.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не ми се допаѓа тоа што го направија со ликот на Кетрин оваа сезона. Ептен ја запоставија, во прва сезона сите со нетрпение ја очекувавме да се појави, во втора сезона беше еден од главните ликови. Сега како да снемаа идеја авторите што да прават со неа. Така ли лесно она се откажа од се, и од Стефан, и од Дејмон.
Не ја поткина таткото на оригиналние ?

Член од
29 јануари 2012
Мислења
28
Поени од реакции
16
Не, Дејмон требаше да го убие Клаус но Стефан го спречи, и Клаус го уби татко му

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не ја поткина таткото на оригиналние ?
Мислам не, она се врати со Мајкл, на таа забавата кога требаше да го убијат Клаус, а настрада Мајкл. Мислев ја да не сум испуштил нешто после тоа, ама изгледа тогаш последен пат ја видовме.

Kajgana Shop

На врв Bottom