- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Конечно да се случи нормално убиство у Мистик Фолс.
Докторкава може стварно да е психопат. Alaric, watch out!
Докторкава може стварно да е психопат. Alaric, watch out!
Клаус е хибридкако што е случај со Клаус кај вампирите.
Major plot hole aко КЛАУС ја чувал во ковчек цело време ПЕТРОВА. Размисли.Јас сакам у четвриот ковчег да биде оригиналната двојница Петроваthat would be awesome
Сонот на Бони нема врска, она го сонуваше Клаус за да сфати дека ковчезите се поврзани со него, инаку дека тоа он беше у натре мислам дека не значи ништо...Major plot hole aко КЛАУС ја чувал во ковчек цело време ПЕТРОВА. Размисли.
Туку треба да декодираме што значи сонот на Бони, во тој ковчег лежеше Клаус.
А пак јас баш мислам дека значеше и тоа многу.Сонот на Бони нема врска, она го сонуваше Клаус за да сфати дека ковчезите се поврзани со него, инаку дека тоа он беше у натре мислам дека не значи ништо...
Ахх ме избуниА пак јас баш мислам дека значеше и тоа многу.
Инаку добра епизода, малку ме изнервираа со сцената со Керолајн и со Клаус, некако многу ми се разнежи овој.
И да имам некое чувство дека на крај на сезоната Тајлер умира. Никаде немам ништо прочитано во врска со тоа, ама мора да убијат некого на крај на сезоната, а најлогично ми е тоа да биде Тајлер.
Јас пак напротив мислам дека еден од ковчезите треба да се испразни за да го сместат внатре Клаус.Сонот на Бони нема врска, она го сонуваше Клаус за да сфати дека ковчезите се поврзани со него, инаку дека тоа он беше у натре мислам дека не значи ништо...
неможе да трае подолго, мора у Мај да завршиПа мора да има паузе за да трае подолго сезоната![]()
Епа пресметај колку недели има а колку епизоди има па ќе видишнеможе да трае подолго, мора у Мај да заврши
зависи како ќе ги распоредат епизодите