Добри беа добри. Заличи ова на Вампирите шо ги памтам од првите 2 сезони.Ај, ај, ај...
Се‘ на се‘ одлично.Значи духовите не се согласни. Постои начин да се врати некој убиен вампир, ама ваљда треба некоја жртва и околу тоа... Затоа и Ана не дозволува.
После... само прашање на време е кога Клаус ќе сфати дека не може да прави хибриди затоа што Елена е уште жива.
И... таткото на Керолајн... што беше финта со него? Не ми текнува дали се водеше како мртов или беше геј.А глумецот не е таткото на Клер од Хироус? Ептен ми личи на него...
![]()
за мене нај епик момент беше кога клаус рече : why aren't they turning ? i did everything i was told , i killed a vampire i kiled a werewolf and the doppelganger , помислив дека ќе сфати дека елена е уште живаНај епик момент од цела епизода ми беше кога
Ана му рече на Џереми "Don't Trust Vicki"
таман си помислив дека барем духовиве ќе се согласат во нешто... и сеа на кој да верува, кутриот Џереми![]()
да да, и јас мислев дека ќе сфати според погледот на Стефан...за мене нај епик момент беше кога клаус рече : why aren't they turning ? i did everything i was told , i killed a vampire i kiled a werewolf and the doppelganger , помислив дека ќе сфати дека елена е уште жива![]()
мислам дека песнава ја преслушав 100 пати <3да да, и јас мислев дека ќе сфати според погледот на Стефан...
последната песна:
пс: "Because when i drag my brother from the edge and deliver him back to you, i want you to remember the things you felt when he was gone"![]()
Ете, отворив тема.Абе ја загледа некој The Secret Circle?
Јас сега ги спуштив двете епизоди, па да видам шо направиле од оваа?