The Vampire Diaries

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Оваа сезона дефинитвно ќе има уште повеќе изненадувања од предходно.
Се подобри и подобри епизоди прават.

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
Една другарка ми го кажа ова не сум сигурна колку е точо ама изгледа ќе се појави Charlotte Petrova таа е главната Petrova , katherine и е нејзин doppelganger и таа била исто hybrid како Клаус... Сезоната ќе станува уште по интересна :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Една другарка ми го кажа ова не сум сигурна колку е точо ама изгледа ќе се појави Charlotte Petrova таа е главната Petrova , katherine и е нејзин doppelganger и таа била исто hybrid како Клаус... Сезоната ќе станува уште по интересна :vozbud::vozbud::vozbud:
Само воа го кажаа продуцентите за таа Charlotte:

"We have our little Charlotte Petrova character in our heads that we laugh and joke about in the writers room,” Plec says. “Whether we decide to go back to year 1200 and meet her, or maybe she was trollin’ around World War II Germany or Woodstock in the ’60s, who knows. It’s something that we have fun with, but it’s not in our canon as of yet.”

ништо не се знае,ни они незнаат ;)

I

Intex

Гостин
Баш за тоа погоре размислував вчера. Катрин е доплгенгер на ... некој сигурно. Значи има некоја оригинална, која е клуч на клетвата и доплгенгерите можат да ја растурат. Таа некоја е исто од Петрова, како шо се Кетрин и Еленчето.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Баш за тоа погоре размислував вчера. Катрин е доплгенгер на ... некој сигурно. Значи има некоја оригинална, која е клуч на клетвата и доплгенгерите можат да ја растурат. Таа некоја е исто од Петрова, како шо се Кетрин и Еленчето.
Да, ама не е клуч на клетвата. Клуч на клетвата е Елена, само ако остане човек. Сепак мислам дека и она ќе го заебе како Кетрин, т.е. ќе се повампири, офкорс освен ако несака да умре :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
а зошто имам чувство дека има уште епизода/две до крајот на сезоната?

ова е само старт луѓе мои :vozbud:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Absofuckinglotely brilliant! :vozbud:

D:Your temporary funeral.
E; Damon no!.... What is wrong with you?!
.
.
.
D: I love a good girl fight.
:pos:
Oh, Damon marry me! I'd go gay for you! :love: :oops:

Ф

Фил Ајви

Гостин
хаха Стефан баш се спремаше да го врати Елајжа што ме израдува како мало дете и ете ти ја глупата плавуша иде од позадина да го спречи во намерата

добро е што Дејмон си тера по негово и останува Дејмон ќе видиме каков план ќе смисли да оди против Клаус плус тука се вмеша и Кетрин уф ќе биде лудница во Мистик Фолс

G

_Ghost_

Гостин
Во автобус ја гледав упм, не сватив ништо, утре ќе ја прегледам раат.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ако некој може да ја направи епизодата најдобра тоа е:

А како ловецот на вампири, Мајкл мислам дека се вика е уште жив, после 90 години?

I

Intex

Гостин
Ако некој може да ја направи епизодата најдобра тоа е:

А како ловецот на вампири, Мајкл мислам дека се вика е уште жив, после 90 години?
Ваљда е вампир, или некоја трета сорта на суштества.

Kajgana Shop

На врв Bottom