The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Таман помислив дека серијава ќе биде Твајлајт шит,
there it was misses Lockwood to change my opinion :)

Бади мирен... арна си беше. ;)
Онака чудна на моменти... мислиш друга серија гледаш, ама тука беше
госпожата шо ја спомна и Риперот со убиството на новинарката (нели... мора некој лик да умре).:D
Туку... ако веќе споредуваме, мене ми имаше Ghost whisperer шмек.

Епизодава беше супер, но не ми е јасно што се случува со Вики и таа другата. Мислам дека ги покажаа и на крај на 2 сезона. Што е работава со нив..... :D

Ana i Viki risen from the dead XD
Inaku veke serijava od navika ja gledam..Za da gledam more Damon funfilled moments ..
Mnogu podobra od twilight shit mi e ama ipak ligava mi e so stefan(i'm good i'm bad what am i ?? ) i elena ..Katherine e pozabavna :D

Навистина тоа со Стефан барем уште неколку епизоди да беше badass и да не покажуваше знаци дека е "мек" поинтересно ќе беше вака знаеме дека чека прва погодна шанса и ситација да му се спротивстави на Клаус, да го убијат најглавен проблем е, после може да се научи да се самоконтролира.

За Керолајн знаев дека не е добро да се матка со Тејлор мислев ќе ја грицне случајно во текот на водење љубов хахаха овака добар завршеток на епизодата и општо добар старт на сезоната.

Очигледно е дека на ликот на Мелинда ќе и се обрнува се повеќе и повеќе внимание, добро е тоа што не знаеме што да очекуваме од духовите се надевам ќе не изненадат.

Јас мислам сега дека само духовите (ако се и духови Вики и другата) можат да му се спротистават на Клаус. Иначе добро ќе биде да појави уште некој јак лик како Клаус и да стане уште поинтересно. Или да се вратат Кетрин и братот на Клаус (заборавив како се викаше :D )

Јас мислам сега дека само духовите (ако се и духови Вики и другата) можат да му се спротистават на Клаус. Иначе добро ќе биде да појави уште некој јак лик како Клаус и да стане уште поинтересно. Или да се вратат Кетрин и братот на Клаус (заборавив како се викаше :D )

Елајжа :D

иначе иам приметено дека сите го викаат Елајжа, освен Клаус.
Он вика Елајџа! :vozbud: незнам дали е поради британскиот акцент или мене така ми се слуша :D

Епизодава беше супер, но не ми е јасно што се случува со Вики и таа другата. Мислам дека ги покажаа и на крај на 2 сезона. Што е работава со нив..... :D
Џереми е пореметен.... и сега гледа духови.

Цела трета сезона... упс... нема ни да ставам спољер уствари.
Првата епизода од третата сезона, веќе се забележува дека серијава почнува да го губи квалитетот. Ќе видиме во кој правец ќе се развиваат работите понатаму, ама не очекувам премногу да биде интересна.

Цела трета сезона... упс... нема ни да ставам спољер уствари.
Првата епизода од третата сезона, веќе се забележува дека серијава почнува да го губи квалитетот. Ќе видиме во кој правец ќе се развиваат работите понатаму, ама не очекувам премногу да биде интересна.

По шо заклучи дека го губи квалитетот жити се? lol
оди провери само колку е гледана првата епизода низ целиот свет, башка тоа шо ја симињаат од торент.

инаку критиките за првата епизода од луѓе на кои тоа им е работата секако, се позитивни. Се вели дека епизодата била поразлична од другите (како што беше кажано), и дека била одличен старт за сезоната.

само напишав мислење, не ти убив никој од фамилија. :)

Така ли звучеше?:pos: -не бе, така си помислил оти не стаив смајли :)

Да не се разочаруваш,не го губи квалитетот, пред нас е една многу квалитетна и успешна сезона.

:love:

се согласувам со Finn дека не чека доста успешна и интересна сезона :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom