Добри беа добри. Заличи ова на Вампирите шо ги памтам од првите 2 сезони.Ај, ај, ај...
Се‘ на се‘ одлично.Значи духовите не се согласни. Постои начин да се врати некој убиен вампир, ама ваљда треба некоја жртва и околу тоа... Затоа и Ана не дозволува.
После... само прашање на време е кога Клаус ќе сфати дека не може да прави хибриди затоа што Елена е уште жива.
И... таткото на Керолајн... што беше финта со него? Не ми текнува дали се водеше како мртов или беше геј. А глумецот не е таткото на Клер од Хироус? Ептен ми личи на него...
за мене нај епик момент беше кога клаус рече : why aren't they turning ? i did everything i was told , i killed a vampire i kiled a werewolf and the doppelganger , помислив дека ќе сфати дека елена е уште живаНај епик момент од цела епизода ми беше кога
Ана му рече на Џереми "Don't Trust Vicki"
таман си помислив дека барем духовиве ќе се согласат во нешто... и сеа на кој да верува, кутриот Џереми
да да, и јас мислев дека ќе сфати според погледот на Стефан...за мене нај епик момент беше кога клаус рече : why aren't they turning ? i did everything i was told , i killed a vampire i kiled a werewolf and the doppelganger , помислив дека ќе сфати дека елена е уште жива
мислам дека песнава ја преслушав 100 пати <3да да, и јас мислев дека ќе сфати според погледот на Стефан...
последната песна:
пс: "Because when i drag my brother from the edge and deliver him back to you, i want you to remember the things you felt when he was gone"
Ете, отворив тема.Абе ја загледа некој The Secret Circle?
Јас сега ги спуштив двете епизоди, па да видам шо направиле од оваа?