The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ај, ај, ај...
Значи духовите не се согласни. Постои начин да се врати некој убиен вампир, ама ваљда треба некоја жртва и околу тоа... Затоа и Ана не дозволува.
После... само прашање на време е кога Клаус ќе сфати дека не може да прави хибриди затоа што Елена е уште жива.
И... таткото на Керолајн... што беше финта со него? Не ми текнува дали се водеше како мртов или беше геј. :confused: А глумецот не е таткото на Клер од Хироус? Ептен ми личи на него...
Се‘ на се‘ одлично. :)

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
повторно прекрасна сцена како и во првата епизода <3 ^_^

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај, ај, ај...
Значи духовите не се согласни. Постои начин да се врати некој убиен вампир, ама ваљда треба некоја жртва и околу тоа... Затоа и Ана не дозволува.
После... само прашање на време е кога Клаус ќе сфати дека не може да прави хибриди затоа што Елена е уште жива.
И... таткото на Керолајн... што беше финта со него? Не ми текнува дали се водеше како мртов или беше геј. :confused: А глумецот не е таткото на Клер од Хироус? Ептен ми личи на него...
Се‘ на се‘ одлично. :)
Добри беа добри. Заличи ова на Вампирите шо ги памтам од првите 2 сезони.
Клер од Хироус е татко и на Керолајн, ми требаше малку време додека ми текна од која серија го знам човеков.
И кај и да е треба да чекаме Клаус и Стефан да се вратат во Мистик Фолс

Ф

Фил Ајви

Гостин
уф колку ќе беше јако со други хибриди, помалку се разочарав кога сите испоумреа

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Нај епик момент од цела епизода ми беше кога
Ана му рече на Џереми "Don't Trust Vicki" :pos:

таман си помислив дека барем духовиве ќе се согласат во нешто... и сеа на кој да верува, кутриот Џереми :tapp:

Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
Нај епик момент од цела епизода ми беше кога
Ана му рече на Џереми "Don't Trust Vicki" :pos:

таман си помислив дека барем духовиве ќе се согласат во нешто... и сеа на кој да верува, кутриот Џереми :tapp:
за мене нај епик момент беше кога клаус рече : why aren't they turning ? i did everything i was told , i killed a vampire i kiled a werewolf and the doppelganger , помислив дека ќе сфати дека елена е уште жива :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
за мене нај епик момент беше кога клаус рече : why aren't they turning ? i did everything i was told , i killed a vampire i kiled a werewolf and the doppelganger , помислив дека ќе сфати дека елена е уште жива :)
да да, и јас мислев дека ќе сфати според погледот на Стефан... :D

последната песна:

пс: "Because when i drag my brother from the edge and deliver him back to you, i want you to remember the things you felt when he was gone" (y)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Јас уште не стигната дома го пуштам компјутеров и почнав со спуштање на 2-те епизоди, се надевам дека 3 сезона ќе биде уште поинтересна од 2 и од 1

Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
да да, и јас мислев дека ќе сфати според погледот на Стефан... :D

последната песна:

пс: "Because when i drag my brother from the edge and deliver him back to you, i want you to remember the things you felt when he was gone" (y)
мислам дека песнава ја преслушав 100 пати <3
п.с: " Damon : .... because even in his darkest place my brother still can't let me die " :pipi:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе ја загледа некој The Secret Circle?
Јас сега ги спуштив двете епизоди, па да видам шо направиле од оваа?

Kajgana Shop

На врв Bottom