The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Џена вампир.
Елена вампир.
Дејмон ваљда умрен.

И објаснија донекаде шо како е со вампирите.

Елена се уште не е вампир и Дејмон неможе да умре тоа сите знаеме :) ќе најдат лек за гриз од волк ;)

^ А да го ставеше во спојлер тоа не ќе беше лошо. Ако ја имаш гледано епизодата не значи дека сите ја имаат гледано -.-
Ако го убијат Дејмон ќе направат голема грешка :nerv:

Јас сеа почнав да ја глеам серијава до 6та епизода сум прва сезона кај и да е за 3-4 дена максимум ќе ве стигнам

добра епизода, ама сега едвај ја чекам другата
Баш ме интересират како ќе се спасит Дејмон. Нели немет досега кажано дека имат лек од гриз од врколак :( И веќе сите ќе станат вампири во серијава. Џена, веројатно и Елена хаха

^ А да го ставеше во спојлер тоа не ќе беше лошо. Ако ја имаш гледано епизодата не значи дека сите ја имаат гледано -.-
Ако го убијат Дејмон ќе направат голема грешка :nerv:

еве ти спојлер

Ако ја немаш гледано немора да читаш :smir:

Колку само нема да умре Дејмон. Хелоооу, потпиша за трета сезона.:)

еве ти спојлер

Ако ја немаш гледано немора да читаш :smir:

Ако не ја имав гледано епизодата немаше ни да пишувам ни да читам во темава....

И Џена ја вампиросаа :icon_lol:

Ако не ја имав гледано епизодата немаше ни да пишувам ни да читам во темава....

И Џена ја вампиросаа :icon_lol:

Во право си :) значи нема потреба од спојлер :pipi:

Oн: The Sun Also Rises Extended Preview

Ја изгледав прва сезона и симнувам втора. :)
дали ќе има трета сезона?

ЏЕНА FTW, конечно шанса да си го заслужи лебот. :vozbud:
Ми го вратија Тајлер Локвуд! :pipi:

а Дејмон не се ни сомневам дека ќе се излечи, ар ју кидинг, серијата не може да постои без неговиот лик!
Само ми смета начинот на кој што предосеќам ќе го направат тоа. Секоја епизода измислуваат ново магично стапче за убивање оригинални вампири, лечење, враќање од мртвуте исл. Ако смислуваат нешто нека го направат веродостојно, неќам да се осеќам ко да гледам Алиса во земјата на чудата. Што е следно - ќе извадат некое античко порцеланско шишенце со магична прав за од-вампирување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom