The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Како што идат епизодиве се што поинтересни и поинтересни.. браво за тие што ја прават серијава :)
А баш и мене ме интересират како станал Клаус и вампир и врколак.. Би требало да објаснат во другиве епизоди

Како што идат епизодиве се што поинтересни и поинтересни.. браво за тие што ја прават серијава :)
А баш и мене ме интересират како станал Клаус и вампир и врколак.. Би требало да објаснат во другиве епизоди
За врколак кажаа, дека преку швалерот на мајка му, кој е всушност негов татко кој што бил врколак, со што автоматски Елајџа и Клаус се полу-браќа.
А за тоа како станале вампири ќе мора да објаснат оти ако не објаснат тоа ќе им биде огромна дупка во сценариото
Колку сезони до сеа има серијава ?
Втората сезона ќе заврши за 2-3 недели.

За врколак кажаа, дека преку швалерот на мајка му, кој е всушност негов татко кој што бил врколак, со што автоматски Елајџа и Клаус се полу-браќа.
...A Армандо и Консуела неќеа маќеа им да им биде стројничка и затоа се обратија до Паломинда, која пак многу многу не го мириса сиромашниот но добар по душа Ернесто.

Зарем и хорорите почнаа да личат на шпански серии.
Што ли гледате бре вие деца?

...A Армандо и Консуела неќеа маќеа им да им биде стројничка и затоа се обратија до Паломинда, која пак многу многу не го мириса сиромашниот но добар по душа Ернесто.

Зарем и хорорите почнаа да личат на шпански серии.
Што ли гледате бре вие деца?
И тогаш Фернандо откри дека сам себе си е мајка а?

Почни да гледаш па коментирај:pipi::salut:

А сега Клаус и Елајжа била заљубени во Катерина на времето или во некоја друга? Бидејќи нели Клаус му рече "Ние не се заљубуваме,ние не се грижиме" и Елајжа рече "Но некогаш да" тоа за кого важеше? не сватив :toe:

А за тоа како станале вампири ќе мора да објаснат оти ако не објаснат тоа ќе им биде огромна дупка во сценариото

Да за врколак кажаа ама за вампир треба да објаснат :) . Ајде ќе видиме дали ќе кажат во наредниве епизоди ;)

Вампириве и официјално се продолжени за нова 3та сезона :):)

Интересна епизода :) се гледа дека се наближува крајот, како и да е Дејмон ме разочара,треба да престане да се меша без разлика колку ја сака Елена :star:
Енд ај фил сори фор Џена :nesum:

Џена вампир.
Елена вампир.
Дејмон ваљда умрен.

И објаснија донекаде шо како е со вампирите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom