The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Абе можда е глупо малку ова со спојлериве за минатата епизода ама така почнавме така нека тера.....ќе правиме темава со најмногу спојлери :)

dasdas1303120143.jpg
elenacarol.jpg

Attachments

• dasdasdasdas.jpg
    dasdasdasdas.jpg
    32,8 KB · Прегледи: 3
  • elenacarol.jpg
    elenacarol.jpg
    39,5 KB · Прегледи: 5
Какви две епизоди :vozbud:
Го гледав промото за наредната епизода и сега едвај чекам да дојди Четврток.

Уште од поодамна се шушкаше за овие двајца. Иначе според мене се perfect match.:)

Мислам дека пишав за ова пред некое време. И другиот вампир кога ја снимале серијава се осеќал како одповеќе, некако неможел да се вклопи во нивната врска.

А баш сакав да ја гледам во живо, пуштив филм и се заборавив:nesvest:

лелеле последната епизода е нешто страшно, колку мнигу се откриваааааааааааа !!!! MUST SEE !! !!

Како тоа оригиналите претходно биле луѓе?
Ако Клаус е прв вампир, како има и врколачка крв?

Требало да се потрудат повеќе сценаристите.

Како тоа оригиналите претходно биле луѓе?
Ако Клаус е прв вампир, како има и врколачка крв?

Требало да се потрудат повеќе сценаристите.
Мислам дека ќе треба да објаснат како Елајџа и Клаус станале вампири ако биле луѓе. Ај за врколак како е Клаус сфатив, ама како станал и вампир истовремено ме интересира.

Инаку во врска со епизодава: I think that the word that i`m looking for is O.M.G. :):)

Најјак момент!

Stefan: But I have one thing that you never will.
Damon: What's that?
Stefan: Her respect :)
And...:duel:

И добар беше ударот :D

Мислам дека ќе треба да објаснат како Елајџа и Клаус станале вампири ако биле луѓе. Ај за врколак како е Клаус сфатив, ама како станал и вампир истовремено ме интересира.

Инаку во врска со епизодава: I think that the word that i`m looking for is O.M.G. :):)
Еј колку се смеев за начинот на кој го кажа тоа, стиснав пауза и вратив да го чујам уште еднаш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom