The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Испаднаааа епизодатаааааа, ја гледав лудница е :vozbud: кој ќе чека до другиот Четврток, еве за 18 промо:

Аи аи аи аии...од каде ова на крајов.:) Вредеше чекањево, константноста над ниво продолжува.

Некој имаше напишано дека нема да направат подобра епизода од минатата :) Колку само бил грешка. Предобра епизода. Кога ќе помислеш дека не можат да те изненадат, бум! :Р

--- надополнето ---

Инаку грешка сте еве слика од Клаус
The_Vampire_Diaries_Voici_Klaus_Joseph_Morgan_2.jpg

WOOOW супер епизода :vozbud: ... возбудливооо ... крајот најјак беше хаха ... само не ми е јасно како се случи ова Аларик да станит Клаус:raz: :icon_eek: ... кој ќе чекат до другиот четврток :(

Инаку грешка сте еве слика од Клаус
The_Vampire_Diaries_Voici_Klaus_Joseph_Morgan_2.jpg
А чек тебе овој подоле не ти личи на овој ти што си го ставил па викаш грешни слики ставиле?
attachment.php

он: сега ќе ја пуштам, фала што не испојлериравте:pipi:

--- надополнето ---

Предобра епизода!
Не да подзинав кога Изабел си го скина ланчето! Искрено ме збунија со приказните кој чиј агент е всушност, ама се среди после :) Со Аларик сега не да ќе ја мутат работата. Може и најдобрата епизода сезонава
Жалам за пост под пост ама...мора некој да го замени Никола :icon_lol:

едит: нема пост под пост :(

Прекинете со ова сликиве, кој бил Клаус, кој не бил, која била баба и и се по ред таму....ако сакате нешто ставајте у спојлер

Серијава лека полека ќе ми стане омилена едноставно луѓево прават такви пресврти тоа е чудо некое. И нешто ми вика дека ова нема да биде најдобрата епизода сезонава :)

Значи мислам дека претерувате со спојлерисувањево. Па научете бре дека не секој ќе ја изгледа денот кога ќе излези. Како досега не се научивте како се дискутира на тема на актуелна серија.
Прелистајте 10-15 страни наназад ако не ви е јасно. Ова не се однесува на врколаков и вампгрлот над мене.:icon_lol:

Прекинете со ова сликиве, кој бил Клаус, кој не бил, која била баба и и се по ред таму....ако сакате нешто ставајте у спојлер

Серијава лека полека ќе ми стане омилена едноставно луѓево прават такви пресврти тоа е чудо некое. И нешто ми вика дека ова нема да биде најдобрата епизода сезонава :)
Сликата ја што ја ставив сите ја видовме деновиве така да не згрешив ништо (нормално:pipi:) и нема извини :)

Потполно се сложувам за болдираното. Гарант финалето, како и лани, ќе не остави сите со нетрпение да го чекаме септември.

За спојлерите: дај убава практика си имавме да пишуваме ставајќи во спојлери, ај да си се навратиме на тоа, м?

Еве ги имињата на последните епизоди :

19. Klaus 20.The Last Day 21.The Sun Also Rises 22.As I Lay Dying

Добра епизода, бтњ стајтего во спојлер незнам ова како се редит... ALARIK - KLAUS !?wtf XD

Добра епизода, бтњ стајтего во спојлер незнам ова како се редит... ALARIK - KLAUS !?wtf XD

Toj вештерот на Клаус, направи Енергијата на Клаус или духот односно самиот Клаус да влезе во телото на Аларик, значи не е Аларик самиот Клаус, туку он влезе во него :)

Па ок тоа е јасно дека Аларик не е Клаус.
Прстенот што го носеше делува само на луѓе, а он нели еднаш умре и прстенот го спаси шо автоматски иде дека Аларик не е Клаус.

ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЈНД - БЛОУН !!!!!!!!!!!!!!!! XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom