The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЈНД - БЛОУН !!!!!!!!!!!!!!!! XD

Баш :) Не можам да поверувам што гледав...Покрај главиов мајндфак, најјака сцена
Бони коа го метна Дејмон низ соба :)
И крајов беше сосема неочекуван. Само едно не ми е јасно
како влезе Клаус/Аларик во куќата кај нашиве?

Баш :) Не можам да поверувам што гледав...Покрај главиов мајндфак, најјака сцена
И крајов беше сосема неочекуван. Само едно не ми е јасно
како влезе Клаус/Аларик во куќата кај нашиве?

човек е мислам, човечко тело, не е вампир , а и + оригинал е ... така да ништо чудно XD

Опседнат е... префрлен во телото на Аларик... затоа

Stefan: I`m impressed :)
И многу малку фалеше да прекинам да ја гледам серијава доколку ми го убиеа омилениот лик:)

И многу малку фалеше да прекинам да ја гледам серијава доколку ми го убиеа омилениот лик:)

Јас сеуште се плашам за мојот омилен.
Пошто нели, Клаус е во него :)

Според мене голема грешка ќе направат ако ни го убијат Аларик :( Бони е safe, they need a witch. Очекувам да го вратат Тајлер за брзо време. Што замислиле Мет и полицајката? :Ѕ Нема да тргнат во лов на вампири се надевам.

Таман кога мислев дека приказната ќе почне да станува монотона и да се повторува прва сезона, донесоа нови заплети најдобри до сега и моменти што те оставаат со отворена уста. Браво за писателите на сценариото!
Крајот не го разбрав, ама изгледа ќе ми се разјасни во следната епизода..
Конечно Аларик ги дочека неговите 5 минути, ѕвер!! :)

Таман кога мислев дека приказната ќе почне да станува монотона и да се повторува прва сезона, донесоа нови заплети најдобри до сега и моменти што те оставаат со отворена уста. Браво за писателите на сценариото!
Крајот не го разбрав, ама изгледа ќе ми се разјасни во следната епизода..
Конечно Аларик ги дочека неговите 5 минути, ѕвер!! :)
На крај тоа беше Елена нели? Кетрин не би можела да влезе без да биде поканета...

На крај тоа беше Елена нели? Кетрин не би можела да влезе без да биде поканета...

Елена беше. Нели бара нов начин да го убијат Клаус, а Бони да не биде замешана. Епа тука е чичко Илајџа за тоа.:)

Зошто ставате во спојлери за епизода која што веќе е излезена?!!? Значи нема потреба да биде спојлер, а доколку некој ја нема гледано епизодата не гледам причина да ја отвара темава, кога знае дека може да налета на нешто вакво. Tака да слободно пишувајте си, а спојлер само за епизода која што не е испадната.

^Затоа што има членови кои чисто онака си погледнуваат да видат каква била епизодата (возбудлива, досадна и слични ствари кои не се ставаат во спојлер). А не знам што ти е толку тешко да ставиш спојлер?! Секако гледаш дека таква практика имаме веќе подолго време, па ...

^Затоа што има членови кои чисто онака си погледнуваат да видат каква била епизодата (возбудлива, досадна и слични ствари кои не се ставаат во спојлер). А не знам што ти е толку тешко да ставиш спојлер?! Секако гледаш дека таква практика имаме веќе подолго време, па ...

Не ми е тешко ама несакам, има разлика :) а дали била возбудлива,досадна и слични ствари нека заклучат откако ќе ја гледаат па нека напишат шо мислат. Dammit никој не ме свака :toe:

Не ми е тешко ама несакам, има разлика :) а дали била возбудлива,досадна и слични ствари нека заклучат откако ќе ја гледаат па нека напишат шо мислат. Dammit никој не ме свака :toe:
Добро измисли топла вода, честито!
Не знам што воопшто се нафатив да објаснувам.

Елена беше. Нели бара нов начин да го убијат Клаус, а Бони да не биде замешана. Епа тука е чичко Илајџа за тоа.:)
Видиш, не размислив за тоа, држи вода. Да живее чичко Иле, доле Коле (Клаус).
Не се секирај, јас те сфаќам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom