Н
'Никола'
Гостин
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЈНД - БЛОУН !!!!!!!!!!!!!!!! XD
Баш

Бони коа го метна Дејмон низ соба 

како влезе Клаус/Аларик во куќата кај нашиве?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЈНД - БЛОУН !!!!!!!!!!!!!!!! XD
БашНе можам да поверувам што гледав...Покрај главиов мајндфак, најјака сцена
И крајов беше сосема неочекуван. Само едно не ми е јасноБони коа го метна Дејмон низ собакако влезе Клаус/Аларик во куќата кај нашиве?
Бони коа го метна Дејмон низ соба
И многу малку фалеше да прекинам да ја гледам серијава доколку ми го убиеа омилениот лик
Таман кога мислев дека приказната ќе почне да станува монотона и да се повторува прва сезона, донесоа нови заплети најдобри до сега и моменти што те оставаат со отворена уста. Браво за писателите на сценариото!
Крајот не го разбрав, ама изгледа ќе ми се разјасни во следната епизода..
Конечно Аларик ги дочека неговите 5 минути, ѕвер!!![]()
На крај тоа беше Елена нели? Кетрин не би можела да влезе без да биде поканета...
^Затоа што има членови кои чисто онака си погледнуваат да видат каква била епизодата (возбудлива, досадна и слични ствари кои не се ставаат во спојлер). А не знам што ти е толку тешко да ставиш спојлер?! Секако гледаш дека таква практика имаме веќе подолго време, па ...
Добро измисли топла вода, честито!Не ми е тешко ама несакам, има разликаа дали била возбудлива,досадна и слични ствари нека заклучат откако ќе ја гледаат па нека напишат шо мислат. Dammit никој не ме свака
![]()
Видиш, не размислив за тоа, држи вода. Да живее чичко Иле, доле Коле (Клаус).Елена беше. Нели бара нов начин да го убијат Клаус, а Бони да не биде замешана. Епа тука е чичко Илајџа за тоа.
Не се секирај, јас те сфаќам.Не ми е тешко ама несакам, има разликаа дали била возбудлива,досадна и слични ствари нека заклучат откако ќе ја гледаат па нека напишат шо мислат. Dammit никој не ме свака
![]()