Напротив, TVD шмекот се враќа во 7-матаЈа гледав до 5та сезона и дел од 6тата , натака ми се здосади па еве слушам во седмата не била Нина , така да 100посто е безврска ..
Викаш вреди да ја почнам да ја гледам пак?Напротив, TVD шмекот се враќа во 7-мата
Да, башка на секоја епизода се прикажува 30 секунди дел од иднината и тоа ја прави уште поинтересна. Романси си има и оваа сезона, нови локови, добро сврзана изгубена љубов од минатото итн.Викаш вреди да ја почнам да ја гледам пак?
За разлика од претходниве 2 сезони, оваа е супериорна. Сепак мислам дека после оваа сезона мора да е завршат зошто без Елена ипак нема смисла.Серијава одамна е отидена у курац со polt-holes, мизерно сценарио и приказна, досадни епизоди и нелогичности, арно ама останаа уште неколку епизоди па има да ги догледам и готово (ако е точно дека нема да има нова сезона)
Секан денешнава епизода вредеше барем малце, оти во епизодата гостин беше - Клаус!
Originals ми е симната две години на ПЦ-то, но решев да почекав да заврши прво оваа, после ќе ги изгледам и нив.За разлика од претходниве 2 сезони, оваа е супериорна. Сепак мислам дека после оваа сезона мора да е завршат зошто без Елена ипак нема смисла.
За споредба, The Originals моментално е 3 пати подобра него TVD.
Не е лошо паралелно да ги гледаш зошто crossover прават, поготово вчера имаше 2 епизоди crossover.Originals ми е симната две години на ПЦ-то, но решев да почекав да заврши прво оваа, после ќе ги изгледам и нив.
Иначе ептен глупо ми е што сите душа немаат од оваа ловџиката на вампири, со какви непријатели се бореа, со оригинали, 1000-годишни вампри, вештери, а се исплашеиле од човек, па дури и да има повеќе животи, земи една пушка и тепај ја дур не умре скроз, глупости, па Стефан земал бега од неа.
А освен тоа, веќе нема кој со кој не се онадил во серијата, главните ликови се испреплетени како црева од бивши, сегашни и идни љубовници.
Јас ги гледам Оригиналите. Во оваа 14та епизода Стефан дојде во ЊуОрлеанс зашто таму имаат бар во кој вештерките од градот направија да не може да се прави никаква магија и таму он беше заштитен од оваа што бега. Клаус кога дозна дека бегал од таа што убивала вампири го избрка, али правеше муабет со Керолајн на телефон и му се смилува и го однесе кај сестра му, таа е многу јака вештерка и оваа го намачка со некоја маст на раната што му е, демек оваа немало да го следи више додека стои така намачкано. И толку, после мислам си отиде. Немаш што многу да поврзуваш.Чекајте малку сега, ова кросоверов со Клаус шо се случи во 14та епизода...ќе треба да гледам и некоја епизода од Originals за да ја поврзам работава или можам да се префрлам на 15та епизода без проблем, да си продолжи серијата од моментот кога Клаус и Стефан тргнаа да ја бараат вештерката?
Да се самоцитирам, не е случајна таа сличност, Дејмон во новата епизода го констатира истото разговарајќи со Рејна.Личи малце на Елена (Нина Добрев).