The Vampire Diaries

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ги изгледав последните четири епизоди наеднаш вчера, отупе ептен серијата, нека им биде шестата сезона последна, за нивно добро, да ја запамтиме по солидните први три сезони.
Ама добро, го вратија Рик, а ако Иан не реши да ја напушти серијата, не верувам дека Дејмон ќе биде мртов долго време, но во спротивно, фан базата ќе се преполови, особено од женскиот дел на публиката, макар што и јас озбилно би се запрашал дали ќе продолжам да ја следам во тој случај.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Аааа ја следев досега, ќе ја догледам до крај макар имала 10 сезони...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Аааа ја следев досега, ќе ја догледам до крај макар имала 10 сезони...
И јас заради тоа ја следам, ама признај не би било ни приближно исто ако не глуми Иан во неа.

Ф

Фил Ајви

Гостин

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ја си поплакав малце за Дејмон, како ќе го вратат не знам.
Ако им е последна шестава сезона ја гледам, ако не им е, прво ќе видам ако го има Иан, продолжувам, ако не ќе ве чекам да ми ја раскажете нареден мај.

И Лекси бе, ја враќаат секоја сезона само по една епизода, ама никако да ја вратат за стално. :place:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
@Anne. Малце?
Јас си плачев бааги :D Многу жална. Не само за Дејмон.
И не верувам дека нема да го вратат многу брзо. Нема шанси цела сезона без него :D Треба луди да се.
Имаат шанси да ја оправат иначе. Јас ќе си ја гледам. Неможам да престанам така на сред. Морам да знам како ќе заврши, па макар и во најглупата серија се претворила :D
Лекси требаше да ја вратат. Ама ај мило ми е за Аларик.

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Нели рекоа дека ова местото кај што заминуваат после распаѓањето на "the other side" e исто такво место со умрени натприродни...епа 6та сезона ќе се снима напоредно и со жививе и со мртвите, така да нема да бидете без Дејмон :D

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Нели рекоа дека ова местото кај што заминуваат после распаѓањето на "the other side" e исто такво место со умрени натприродни...епа 6та сезона ќе се снима напоредно и со жививе и со мртвите, така да нема да бидете без Дејмон :D
Изгледа го пропушти делот кога целата друга страна експлодира, ја снема или што и да се случи со неа.

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Изгледа го пропушти делот кога целата друга страна експлодира, ја снема или што и да се случи со неа.
Не го пропуштив, ама од ова место одат на друго, незнам колку си гледала...а и од продукција изјавиле дека ќе се снима напоредно на две места.

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не го пропуштив, ама од ова место одат на друго, незнам колку си гледала...а и од продукција изјавиле дека ќе се снима напоредно на две места.
Значи и сам си кажа, идат на друго место, значи нема да биде веќе "the other side". Сигурна сум дека имаат начин да го покажат Дејмон и слично, ама другата страна не постои веќе

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Значи и сам си кажа, идат на друго место, значи нема да биде веќе "the other side". Сигурна сум дека имаат начин да го покажат Дејмон и слично, ама другата страна не постои веќе
Значи добро кажав, не е the other side ама и тоа е такво место :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Happy Birthday, Claire :love:

И да искористам прилика да прашам, знае некој дали ќе се враќа во серијата?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284

Ќе се враќа? :vozbud:
Од финалето само тоа со Бони и Дејмон памтам.

BiG_kIsS

Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923

Ќе се враќа? :vozbud:
Од финалето само тоа со Бони и Дејмон памтам.
Па премина преку Бони во финалето, така да, сега е жив технички :D Да се надеваме ќе остане подолго :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Јас со серијава сум на 4та сезона.
Три брзо изгледани, нормално ја гледам ради Дејмон, најкул лик ми е, а и оригиналиве ми се интересни. Стефанчо, тапа. Елена се трпи некако.
Не читам спојлери, нити пак темава, не знам кој умрел, кој се повампирил, мада како заврши 3та ваљда Елена е вампир понатака. Вреди да гледам понатака, или до 3та доста и е? Мада ќе се изнервирам насред ако ја прекинам. :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom