The Vampire Diaries

W

wicked_1

Гостин
Јас со серијава сум на 4та сезона.
Три брзо изгледани, нормално ја гледам ради Дејмон, најкул лик ми е, а и оригиналиве ми се интересни. Стефанчо, тапа. Елена се трпи некако.
Не читам спојлери, нити пак темава, не знам кој умрел, кој се повампирил, мада како заврши 3та ваљда Елена е вампир понатака. Вреди да гледам понатака, или до 3та доста и е? Мада ќе се изнервирам насред ако ја прекинам. :cautious:
Ќе ти опаднат очекувањата, се врти серијава у круг, никој не умира, повтарање, клише муабети.
Со еден збор се истроши сторијава скроз, али си фураат снимање уште. И нема да престанат у скоро време.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ќе ти опаднат очекувањата, се врти серијава у круг, никој не умира, повтарање, клише муабети.
Со еден збор се истроши сторијава скроз, али си фураат снимање уште. И нема да престанат у скоро време.
Зошто да престанат кога им се дигаат рејтинзите. Тинејџериве додека ја гледаат ќе се снима, кога ќе ми текне колку преепик беше прва, па и втора сезона, со душа чекав нова епизода.
Е сега веќе додека има пари ќе се снима...

W

wicked_1

Гостин
Зошто да престанат кога им се дигаат рејтинзите. Тинејџериве додека ја гледаат ќе се снима, кога ќе ми текне колку преепик беше прва, па и втора сезона, со душа чекав нова епизода.
Е сега веќе додека има пари ќе се снима...
Тачно.
После втора/трета сезона неможев да разграничам и да израчунам кој колку пати се врати од мртвите, сите нови пророштва, нови најопасни начини да се убие Клаус и некој нов најлош лик (па после по дифолт има начин да се врати пак ако умре), и така до бесконечност.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ја само прва сезона гледав и таа не ја догледав. А обожавам серии и филмови со вампири. Ама серијава тапа. @MAJA 345 ти се чудам како си стигнала до 4 сезона.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Ја само прва сезона гледав и таа не ја догледав. А обожавам серии и филмови со вампири. Ама серијава тапа. @MAJA 345 ти се чудам како си стигнала до 4 сезона.
Ја почнав кога спремав испит, тогаш се ми беше поинтересно од учење. :D
Прва и не ми беше така лоша, затоа и ја загледав. После ги вметнаа и оригиналниве вампири, и тоа ми се виде донекаде интересно, па затоа ја провлечкав.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Јас со серијава сум на 4та сезона.
Три брзо изгледани, нормално ја гледам ради Дејмон, најкул лик ми е, а и оригиналиве ми се интересни. Стефанчо, тапа. Елена се трпи некако.
Не читам спојлери, нити пак темава, не знам кој умрел, кој се повампирил, мада како заврши 3та ваљда Елена е вампир понатака. Вреди да гледам понатака, или до 3та доста и е? Мада ќе се изнервирам насред ако ја прекинам. :cautious:
Јас ја прекинав средина на 4та, така да, истото ти го препорачувам. Ако ти се интересни оргиналите тогаш почни да гледаш The Originals. Интересен сплет на настаните имаат, за разлика од дневнициве што ја уништија некако..

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Мене ми е уште интересна :D
Затупуваат на моменти, ама која серија не затупува? Нормално е да има поинтересни и понеинтересни епизоди.
Чекам да видам како ќе ги вратат Иан од мртвите :P Плус Аларик е жив.

Само да се мрчело :giggle:

W

wicked_1

Гостин
Мене ми е уште интересна :D
Затупуваат на моменти, ама која серија не затупува? Нормално е да има поинтересни и понеинтересни епизоди.
Чекам да видам како ќе ги вратат Иан од мртвите :P Плус Аларик е жив.

Само да се мрчело :giggle:
There you go folks. :pos:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
There you go folks. :pos:
Намерно беше де :D
Никој не оспорува дека претераа малку со тоа. Ама во такви серии кај што се бават со натрпиродни ствари, секогаш се случува тоа.
Некој (од друга серија) еднаш кажа нешто слично на „Ако умреш, тогаш имаш поголема шанса да се вратиш (во серијата), отколку ако те снема заради други причини“ :D
Ако не ви се свиѓаат такви работи, не треба да гледате сај-фај. Точка :P

Едит: Фантази било, јас се извинувам :)

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Не само што ја изгледав 5та сезона, ами и првата од 6та ја изгледав.

Најдосадна им беше 4та сезона, со Елена лоша кога беше. Тој брат и многу ме нервира некако, не знам оти. Петтата сезона не беше лоша, поготово последните 5-6 епизоди беа стварно добри, тие со the travelers.
Шеста е ок онака колку за една епизода, се надевам нема 10 епизоди да ја затупат со тоа како сите жалат за Дејмон и Бони.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Ги имам изгледани сите сезони и еве стасав до сезона 6 епизода 5. Генерално серијата е добра само што ме нервира со Елена отпревртлив карактер и многу оживуваат па умираат нема крај.
Мислам дека негде прочитав дека оваа сезона 6 е последна.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Арно им текна да завршуваат иако не ми се верува, имаат гледаност уште...

Kajgana Shop

На врв Bottom