The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ги изгледав последните четири епизоди наеднаш вчера, отупе ептен серијата, нека им биде шестата сезона последна, за нивно добро, да ја запамтиме по солидните први три сезони.
Ама добро, го вратија Рик, а ако Иан не реши да ја напушти серијата, не верувам дека Дејмон ќе биде мртов долго време, но во спротивно, фан базата ќе се преполови, особено од женскиот дел на публиката, макар што и јас озбилно би се запрашал дали ќе продолжам да ја следам во тој случај.

Аааа ја следев досега, ќе ја догледам до крај макар имала 10 сезони...

Аааа ја следев досега, ќе ја догледам до крај макар имала 10 сезони...

И јас заради тоа ја следам, ама признај не би било ни приближно исто ако не глуми Иан во неа.

Ја си поплакав малце за Дејмон, како ќе го вратат не знам.
Ако им е последна шестава сезона ја гледам, ако не им е, прво ќе видам ако го има Иан, продолжувам, ако не ќе ве чекам да ми ја раскажете нареден мај.

И Лекси бе, ја враќаат секоја сезона само по една епизода, ама никако да ја вратат за стално. :place:

@Anne. Малце?
Јас си плачев бааги :D Многу жална. Не само за Дејмон.
И не верувам дека нема да го вратат многу брзо. Нема шанси цела сезона без него :D Треба луди да се.
Имаат шанси да ја оправат иначе. Јас ќе си ја гледам. Неможам да престанам така на сред. Морам да знам како ќе заврши, па макар и во најглупата серија се претворила :D
Лекси требаше да ја вратат. Ама ај мило ми е за Аларик.

Нели рекоа дека ова местото кај што заминуваат после распаѓањето на "the other side" e исто такво место со умрени натприродни...епа 6та сезона ќе се снима напоредно и со жививе и со мртвите, така да нема да бидете без Дејмон :D

Нели рекоа дека ова местото кај што заминуваат после распаѓањето на "the other side" e исто такво место со умрени натприродни...епа 6та сезона ќе се снима напоредно и со жививе и со мртвите, така да нема да бидете без Дејмон :D

Изгледа го пропушти делот кога целата друга страна експлодира, ја снема или што и да се случи со неа.

Изгледа го пропушти делот кога целата друга страна експлодира, ја снема или што и да се случи со неа.
Не го пропуштив, ама од ова место одат на друго, незнам колку си гледала...а и од продукција изјавиле дека ќе се снима напоредно на две места.

Не го пропуштив, ама од ова место одат на друго, незнам колку си гледала...а и од продукција изјавиле дека ќе се снима напоредно на две места.

Значи и сам си кажа, идат на друго место, значи нема да биде веќе "the other side". Сигурна сум дека имаат начин да го покажат Дејмон и слично, ама другата страна не постои веќе

Значи и сам си кажа, идат на друго место, значи нема да биде веќе "the other side". Сигурна сум дека имаат начин да го покажат Дејмон и слично, ама другата страна не постои веќе
Значи добро кажав, не е the other side ама и тоа е такво место :)

Happy Birthday, Claire :love:
t4522.gif
t4523.gif
t4524.gif
t4516.gif
t4526.gif
t4533.gif
t4515.gif
t4529.gif

10414651_652781554806397_205993752102631253_n.jpg

И да искористам прилика да прашам, знае некој дали ќе се враќа во серијата?

10520818_10153126807849968_5613197514832039279_n.jpg

Ќе се враќа? :vozbud:
Од финалето само тоа со Бони и Дејмон памтам.

10520818_10153126807849968_5613197514832039279_n.jpg

Ќе се враќа? :vozbud:
Од финалето само тоа со Бони и Дејмон памтам.

Па премина преку Бони во финалето, така да, сега е жив технички :D Да се надеваме ќе остане подолго :)

Јас со серијава сум на 4та сезона.
Три брзо изгледани, нормално ја гледам ради Дејмон, најкул лик ми е, а и оригиналиве ми се интересни. Стефанчо, тапа. Елена се трпи некако.
Не читам спојлери, нити пак темава, не знам кој умрел, кој се повампирил, мада како заврши 3та ваљда Елена е вампир понатака. Вреди да гледам понатака, или до 3та доста и е? Мада ќе се изнервирам насред ако ја прекинам. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom