The Pacific

• Креатор на темата Креатор на темата D_NazGUL
  • Време на започнување Време на започнување
И Band of brothers почнав да ја гледам напоредно по незнам кој пат и пак ми е поинтересна од пацификов ...Ја нема таа акција и камерата во Band of brothers што ја имаше која ти правеше филинг како да си ти член од Easy Company .
Еве за што зборувам-

Серијава има ефекти, има интересни сцени т.е. повеќе од добра сценографија, одлична актерска екипа и режија, али нема нешто посебно во приказната што ќе те заинтригира, штознам, засега е ок, али не е нешто специјално.
Како и да е, интересна 7ма епизода, со битки, една ултра смешна сцена ( пештера/нужда :)) и колку што успеав да забележам Џон Басилоне се враќа онаму каде што и припаѓа, да ги пука жолтите xD

Си ја симнав првата епизода од серијава. Исто така и македонскиот превод поставен на "поднапиши"
Е сега проблем е , ко че го пуштам филмо, и преводо , видете како ми го дава.

97421648.jpg

ПОМОШ!

Си ја симнав првата епизода од серијава. Исто така и македонскиот превод поставен на "поднапиши"
Е сега проблем е , ко че го пуштам филмо, и преводо , видете како ми го дава.

97421648.jpg

ПОМОШ!
преводот напрај го во кирилица па после одново стај го преводот
тоа се мењава во goom player

Хир ај кам :) уште неколку епизоди и ќе бидам компетентен за дискусија тука, според ова досега СУПЕР сработено, којзнае е како е да се гледаат епизодиве на HD :vozbud:

Хир ај кам :) уште неколку епизоди и ќе бидам компетентен за дискусија тука, според ова досега СУПЕР сработено, којзнае е како е да се гледаат епизодиве на HD :vozbud:

претерано јако е на HD ,којзнае како ќе биде да гледаш на Bluray

Уф, ги изгледав сите 9 епизоди, предобра приказна и нависитна полна со пресврти (
штета за херојот Basilone :S не мислев дека ќе умре
) сега ми останува да ја чекам последната епизода и да го видиме крајот на овој серијал... како Јуџин ќе се врати дома онаков тотално променет...

Одлична емотивна епизода, наменета за тоа како се прифатени и како го прифатија враќањето дома и мирот кој ги опкружува. Одличен серијал (Y)

p_92170.jpg

Според мене една од најдобрите воени серии. Од продуцентите на "Band of Brothers" доаѓа нова мини-серија од 10 епизоди, The Pacific. Премиерата и беше на 14 март годинава.
Серијата е базирана на вистинити случки на Маринците во Втората Светска Војна. Серијата ги опфаќа битките за островот Гуадалканал помеѓу Маринците и Јапонците. Маринците се обидуваат да го одбранат островот. Серијата ги следи приказните на неколку Маринци за времето на војната. Да не должам и да не ви откривам многу, серијава вреди да ја погледнете. Саундтракот е од Hans Zimmer, така да со ова се е кажано). До втора епизода сум, серијата е неверојатна.

Од поодамна ми е на to download листата ама чекам прво да ја изгледам Burn Notice па после ќе иде оваа :)

Дупла тема друже,ја има неколку страни поназад.
он топик многу поинаква од band of brothers во која претежно беше прикажана акцијата на максимално ниво а Пацифик на прво место и се неколку прашања околу војната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom