The O.C.

Ј

јовица11

Гостин
Епизодите кога се муваше/идеше со Мариса ми беа меѓу најинтересните,затоа...:smir:

eva313

madame
Член од
11 јануари 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Ги иам сите 4 сезони на цеде,шо значи дека сум огромен фан на серијава.точно дека мариса умира,ама не ми е јасно едно нешто?!!?
на you tube има некои сцени наводно од 5 сезона,во кои мариса си е жива и здрава,самер е трудна и ке прави венчавка со сет,на рајан женска му е таа тејлор и се е урнабес!!!дали тоа значи дека има и 5 сезона,и ако има оти не ја дават?!:toe:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
e nogu mi se dopaga serijata.gi nemam gledano site epizodi ama ke gi gledam obavezno.
mnogu mi se dopaga set.
i jas gledav deka ke ima 5 sezona.rajan ke umre vo sobrakajna nesreka:(:(:(

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
како што барав на нет 5та сезона нема. за жал. а тоа на youtube се видеа направени од фанови.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
како што барав на нет 5та сезона нема. за жал. а тоа на youtube се видеа направени од фанови.
Па кој ви кажал дека серијата има и 5та сезона, крајот на серијата завршува со 4та сезона и веќе неколку години не се снима, завршено е .

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Ја има некој песната од оваа серија?Ако ја најдете ве молам пратете ми линк!

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
ја немам догледано цела серија и ме интересира како умрела мариса?
иначе мило ми е што умрела затоа што беше најодбивната личност во серијата.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
ја немам догледано цела серија и ме интересира како умрела мариса?
иначе мило ми е што умрела затоа што беше најодбивната личност во серијата.
Во сообраќајка со кола, која ја управуваше Рајан, ја има сцената на јутјуб :pipi: ептен тажна сцена и многу потресна :nesum:

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Ги иам сите 4 сезони на цеде,шо значи дека сум огромен фан на серијава.точно дека мариса умира,ама не ми е јасно едно нешто?!!?
на you tube има некои сцени наводно од 5 сезона,во кои мариса си е жива и здрава,самер е трудна и ке прави венчавка со сет,на рајан женска му е таа тејлор и се е урнабес!!!дали тоа значи дека има и 5 сезона,и ако има оти не ја дават?!:toe:
а бре нема 5 сезона.
ако не веруваш провери си во имдб.ком
таму имаш за секој филм за секоја серија што е снимена таму пишувапе дека само 92 епизоди биле снимени и дека нема 5 сезона

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
навистина е тажна сценава кога умира мариса.
:toe::toe::toe::toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Конечно ја изгледав комплетно :)
Една од најубавите релаксирачки серии :pipi:
За жал идиотиве од А1 ја прекратија серијава после втората сезона али конечно месецов ги изгледав 3 и 4 сезона. Можам да кажам дека третата сезона е најинтересна до сега, на крај за жал Мариса умира. Јас мислев 4тата ќе е многу досадна, но не напротив. Супер сезона каде се случија премногу нови работи и промени кај ликовите. Во последнава епизода па се случија 300 пресврти :)
Секоја епизода е интересна, тоа е она што многу ми се допаѓа во серијава. Не помнам досадна епизода.

Kajgana Shop

На врв Bottom