Ј
јовица11
Гостин
Епизодите кога се муваше/идеше со Мариса ми беа меѓу најинтересните,затоа...:smir:
Колку и да ми звучи лезбијка смешно, правилно е. Барем според правописот. Сега проверив на он.нет.Дап... лезбЕјката беше...
Што толку беше смешно?
Фала ти на подршката Игор:smir:Колку и да ми звучи лезбијка смешно, правилно е. Барем според правописот. Сега проверив на он.нет.
Па кој ви кажал дека серијата има и 5та сезона, крајот на серијата завршува со 4та сезона и веќе неколку години не се снима, завршено е .како што барав на нет 5та сезона нема. за жал. а тоа на youtube се видеа направени од фанови.
Во сообраќајка со кола, која ја управуваше Рајан, ја има сцената на јутјуб ептен тажна сцена и многу потресна :nesum:ја немам догледано цела серија и ме интересира како умрела мариса?
иначе мило ми е што умрела затоа што беше најодбивната личност во серијата.
а бре нема 5 сезона.Ги иам сите 4 сезони на цеде,шо значи дека сум огромен фан на серијава.точно дека мариса умира,ама не ми е јасно едно нешто?!!?
на you tube има некои сцени наводно од 5 сезона,во кои мариса си е жива и здрава,самер е трудна и ке прави венчавка со сет,на рајан женска му е таа тејлор и се е урнабес!!!дали тоа значи дека има и 5 сезона,и ако има оти не ја дават?!