The O.C.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Во глобала интересна серија... Не гледам телевизија т.е. многу ретко, али некако серијава ме навлече да ја гледам... Тоа летото коа ептен немаше што да правам и случајно ја фаќав на телевизија секој ден...

Омилен дел.. ммм... На ден Валентин, кога Мариса дојде во барот на Алекс неочекувано, пошто се договорија дека на Валентин нема излегување... И кога Алекс рече дека подобро така што биднало, повеќе сака спонтано работите коа се случуваат... И после ја покани Мариса покрај морето, зошто вечерта плима надоаѓала, а токму за време на плима нејзе и се случувале пресвртниците во животот и најубавите нешта... И така отидоа покрај морето, седеа и разговараа, и Алекс погледна во часовникот и рече плима е... иии падна после бакнеж... Али како ми остави впечаток тој детал со плимата :vozbud:

Алекс ми беше омилен лик, Сет рулз... А ова што главниот лик умира на крајот... :nesvest: Конечно нешто поразлично од американските хепи ендови...:pos:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
OC makes me :pov::pov:

Без намера да ги навредам сите кои ја гледаат и сакаат серијава, за мене истата е шеќерна бљувотина од типот на Динсатија. Од глумата, преку приказната, до целиот завршен продукт, све од серијата ми шета по нервни ганглии.
Сепак се работи за личен вкус, а мојот е далеку од меродавен. Да повторам, субјективен став, no harsh feelings:smir:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Еее супер серија беше стварно...Само штета што ја умреа Мариса :tapp:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
мајка ми и брат ми ги гледаа...и јас чат-пат со нив...шо знам, не беа некое големо брејк тру во светот на тв сериите....

Ј

јовица11

Гостин
Pominuvaat 4 godini,Set i Samer ke se vencaat,Rajan e poznat i bogat arhitekt i na ulica ke najde dete koe resava da go posvoi(Istoto sto Koenovi go napravija so nego)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Едвај чекам да почнат на А1 да ја дават 3 сезона. Едноставно ја обожавам оваа серија. Заедно со "Трачарка", "Три Хил" и "Беверли Хилс" најдобри американски тин серии :baeh:

Ј

јовица11

Гостин
Едвај чекам да почнат на А1 да ја дават 3 сезона. Едноставно ја обожавам оваа серија. Заедно со "Трачарка", "Три Хил" и "Беверли Хилс" најдобри американски тин серии :baeh:
"Трачарка"
Колку глупаво звучи буквалниот превод на Gossip girl:pos2:

Majmunce

~LiFe Depends On The Way We Look It~
Член од
2 мај 2008
Мислења
78
Поени од реакции
1
Pominuvaat 4 godini,Set i Samer ke se vencaat,Rajan e poznat i bogat arhitekt i na ulica ke najde dete koe resava da go posvoi(Istoto sto Koenovi go napravija so nego)
заборави да напишеш дека Рајан ке биде со Тејлор..... :smir:

Ј

јовица11

Гостин
Da toa mi bese najglupoto nesto u cela serija,mada imase eden ton gluposti,ali kako i da e,serijata mi e nisto posebno,100 pati mi se bolji gorespomenatite Tri Hil,Beverli i Gossip.Ova OC mi e epten sapunica

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Е редовно си ја гледав серијата.Баш ја сакам.Зошто јапрекинаа од а1?Ај можи ќе продолжи,да се надеваме:wink:

Член од
16 јули 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
Најзакон серија стварно. Инаку ја обожавам Ана што идеше со Сет а Самер на живци ми иде. А и Сет можда ми е омилен лик да речеме. Омилена случка па незнам скоро сите сеа некако ми е свежа кога Самер е на лазаањи кај Зек и го глеа Сет на телевизија како ја лиже таа женската. ЛОЛ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom