The National

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Види колку страни има темава и колку страни има другата тема и заклучи си. :icon_mrgr:

Абе кои ви се појави, Рејдиохед или д Нешнл? Малце раздор у фан лобито. :D

Нема тука шо да се мисли бе :D The National се супер одличен бенд, еден од најдобрите после 2000-та, а овие другиве ако ги наречам супер-одличен бенд, добивам впечаток како да не сум ги додефинирал, или ми фали нешто во интензитетот на убајната шо ми ја чинат при слушање.

Го знаете она чувство на неспокој, нервоза, јанѕа, гризење нокти, усни и сл. кога знаеш дека доцниш за нешто или за некој, а не ти е баш сеедно? Е па, такво чувство имам кога го слушам Мето како останува без здив тука.

Песната е инаку напишана во баш таква нервоза, дури требало да исполнат квота парчиња за Alligator, којшто требало да почнат да го снимаат во ноември. Затворени во една соба без да знаат што да прават дури Англичаните од студиото чекаат материјал.

Мене пак последните два албуми ми се подобри од постарите. Trouble Will Find Me & High Violet > Boxer & Alligator

WIE2odW.jpg

^ песната <3.

Знам дека ја отепав од слушање со една прекрасна личност која ја запознав летово.
Интелегента, скромна и пред се не беше ограничена, можеше да се дискутира на секаква тема со неа. Одличен вкус за филмови исто така.
Башка ги знаеше Radiohead, срцка. :love:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
?

Сакам да ја имам енергијата на Мат Бернингер и да ја искажам преку песна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom