The National

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Не знам дали сум нетокму или да, но веќе некој ден ми се навртени неколку ноти и два акорда од некоја песна од The National. Знам дека е од нив! Слушајќи нешто друго ми текна на ова и ми се наврти во глава, но никако не ми текнува која песна беше. Си дојдов сега и трчав право да преслушам се`. Мора да ја најдам инаку не знам дали ќе можам да спијам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
I don't have a hawk in my heart
No dumbass dove in my brain
I don't have a hawk in my heart
No dumbass dove in my dumbass brain...

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Oкеј е песната. Ништо спектакуларно. Чудно ми е што ја објавија како сингл, а е само "остаток" oд Тrouble сесиите.

B

beaverknight

Гостин
кога треба да им искочи новиов албум, има нешто вести?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
кога треба да им искочи новиов албум, има нешто вести?
Немам ништо во последно зачекано освен вестите од пред 6 месеци дека снимањето ќе започнело наскоро. :D

Менуваат правец, т.е. албумот ќе им биде повеќе експериментирање со електроника, едвај чекам. :D

“We could probably crank out a great National record in a weekend, but none of us are interested in following up with another record that sounds like ‘Trouble Will Find Me’. That record was a great accomplishment and I’m so proud of it.

“But even if we could make a record that good and put it out tomorrow, we wouldn’t, because we’ve already made that. We’d rather make a terrible record that opens up new possibilities. It’s going to be great!”

Kajgana Shop

На врв Bottom