The Mentalist

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
finally.jpg

:place:
Не бе, не е исто без овие два лика и без CBI !

Здраво народе, ви се придружив неодамна, одлична серија - особено 6тава сезона :D лудници е!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
MV5BNDMzNjUwMzQyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzM2MTg0OQ@@._V1__SX640_SY720_.jpg

Well, hello there Agent Kim Fisher, in real life Emily Swallow. :icon_lol:

Досадна епизодава...

Attachments

• MV5BNDMzNjUwMzQyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzM2MTg0OQ@@._V1__SX640_SY720_.jpg
    MV5BNDMzNjUwMzQyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzM2MTg0OQ@@._V1__SX640_SY720_.jpg
    47,5 KB · Прегледи: 1
What if, just what if Red John is still alive, and Jane wants FBI resurses to find him???
Истото и мене ми се врти низ главава, не е можно после толку сезони исчекување во сред сезона да го сје*е Ред Џон и да продолжи по сосема друг правец серијава. Или наскоро ќе се вратат во CBI или чисто не верувам дека вака ќе продолжи глупаво, ич не ми се допаѓа како оди серијава.

Според тоа како заврши денешнава, се готви нешто поголемо изгледа.

Истото и мене ми се врти низ главава, не е можно после толку сезони исчекување во сред сезона да го сје*е Ред Џон и да продолжи по сосема друг правец серијава. Или наскоро ќе се вратат во CBI или чисто не верувам дека вака ќе продолжи глупаво, ич не ми се допаѓа како оди серијава.

Има простор да се соменваме дека тој Ред Џон не е Ред Џон, само овој пат Џејн не го дели тоа сознание со никого, дознава дека во ЦБИ тешко да ја урне неговата империја, во ФБИ мисли дека ќе има поголема моќ...
Не знам дали од првин така е планирано или после решија да ја *продолжат* серијава, но Хелер се покажа како добар, верувам дека и во *продолжениево* ќе имаме што да гледаме...

Со оглед на тоа како почна да се одвива серијата, мора да постои вистинскиот Ред Џон, а се си мислам дека е еден од таа листата со недешифрирани кодови...

p.s. Rigsby and Van Pelt are back in the game!
rock-on-smiley-emoticon.gif

Не беше најавено пред да почни сезонава дека ќе има 10тина епизоди? Гледам сега ја продолжиле на 20+ после тоа што видоја дека никој не беше задоволен со убиството и начинот, па сега ќе спремаат нешто поголемо најверојатно...

На episodecalendar пишува дека наредната епизода (Black Helicopters) ќе биде на 9ти март.o_O
Зошто пак толкава пауза?

Смислуваат нова приказна ебаве, ќе ја прават поинтересна :D

Или немаат епизоди снимено( :eek: ) , или менуваат нешто. Тоа е најлогично. не ми се верува дека за друго би праеле 8 неделна пауза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom