The Last of Us (Part I & II)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Интересен избор за Педро Паскал да го глуми Џоел, т.е добар избор би рекол. Бела Ремзи не ми одговара некако за Ели, ама ај ќе видиме како ќе испадне.

Иначе не знам зашто од секогаш сум замислувал, ако се прави серија, Хју Џекмен да го глуми Џоел. :D

Абе јас почнав директ од 2ката, имам околу 8-10 саати изиграно. Вреди да ја прекинам и да се вратам на кецот па после да продолжам со двојката?

Дефинитивно највоук игра, сите проблеми во гејминг се почнати од тука.
Автоматски споено мислење:

Абе јас почнав директ од 2ката, имам околу 8-10 саати изиграно. Вреди да ја прекинам и да се вратам на кецот па после да продолжам со двојката?
Двојката е полоша пошто нема поента.

Дефинитивно највоук игра, сите проблеми во гејминг се почнати од тука.
Автоматски споено мислење:

Двојката е полоша пошто нема поента.

Not so hot take

Игра која се потпира примарно на тоа да ја искусиш приказната без претходно знаење е тапа кога веќе си ја имаш спојлнато и ја знаеш приказната. Шокантно :D

Се работи на трет дел. Едвај чекам :X3:

Не, немав поим дека во само првиот час има cuckoldry, lgbt, марихуана и синагога и лекција за евреите колку се жртви.
Којзнае што ме чека понатаму, ако издржам.

Приказнава е албанската Беса, во Чаир секојдневие.

Игра која се потпира примарно на тоа да ја искусиш приказната без претходно знаење е тапа кога веќе си ја имаш спојлнато и ја знаеш приказната. Шокантно :D

Се работи на трет дел. Едвај чекам :X3:
Нема приказна тука како во првиот дел. Колку и да се трудат фановите да не е така. Споредено со кецот двојката е живо срање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom