The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Ми фалеше Џоел. Кај ќе ми биде крајот во јуни. Двајца Швеѓани ќе имам прилика да гледам, од една страна Скарсгард од друга Кинаман. :cool:

Одвај чекам!

Ама некако имам предчувство дека серијата беше добра баш за тоа што се работеше за 1 убиство кое се разгледуваше 20 епизоди. Сега некако со сериски убиец се надевам нема да преминат во стилот на CSI

Пошо очекувам пак да се инспирираат од Данската оригинална верзија каде што исто вториот случај беше со сериски убиец, нема шанси цси стил да глеаме, убиецот ќе го бркаат цела сезона, а ја едвај чекам Линден да се врати на работа:rolleyes:

Се навикнав на глумците во оваа Американската верзија и еве на 2 пати пробувам да ја загледам оригиналната и не ми иде. Зборот ми беше не дека со оглед на тоа каква беше серијата ќе ми биде чудно сега доколку секоја епизода (или во повеќето) откриваат по 1 тело.

Се надевам не е сега и серискиот убиец тетка и??? :нинџ:
Шала на страна, едвај чекам да почне (за разлика од Ио, кој иако така мисли, сигурен сум дека новава сезона нема да му го уништи впечатокот - ма дај, па не е ова Fringe, ти се молам!)

Нема да ми го уништи впечатокот пошто нема да ја гледам.

Мене убиецов страшно ме потсетува на Кевин Спејси во Se7en.

Ауф не дај Боже да ја расипат серијава, ќе ги стрелам. Некако не ми се прави ќејф тоа што е сериски убиец. Најпрво, се приврзавме со фамилијата на Роузи, а ако убиецот е сериски, најверојатно тоа ќе го нема овој пат.

^ Сега ќе се поврзуваме со убиецот, зар ти е проблем тоа? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom