The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што го вели вот не е точно(веројатно се збунил) нема да е секоја епизода нов случај, еден случај една сезона, како во данската Forbrydelsen.

Јас серијата ја гледав затоа што сакав да знам кој ја уби Рози Ларсен. Така да за мене е завршена.
Јас знаев кој ја уби o_O, ама сепак ја гледав со уживање :гик:!

Нема шанси да успеат пак да не поврзат со ликовите.
Ретко кога се наежувам на филм/серија, ама финалето и видеото на Рози беа нешто посебно:cuc:
За мене топ 3 финалиња е дефинитивно.

Дождот е најсилниот елемент на серијата.....многу добро ја долови целата таа мелахонија што ја опркужуваше фамилјата на Роузи, атмосферата, и самиот град...епик.

Дождот е најсилниот елемент на серијата.....многу добро ја долови целата таа мелахонија што ја опркужуваше фамилјата на Роузи, атмосферата, и самиот град...епик.
Без да те читам знам што си пишал :D

Него Boss или House of Cards? :icon_mrgr: (oftopik)

House, пошо не е укината. :D

А Boss ја укинаа ли?

Да, ама има 2 сезони....

И јас исто не ја гледав серијата а дознав од E! кој е убиецот а сепак ја изгледав, одлична беше серијата иако не ми се допагаше делот со индијанците.

Се надевам дека и новиот дел, 3та сезона ќе биде исто квалитетен како и претходните епизоди !

Тоа што го вели вот не е точно(веројатно се збунил) нема да е секоја епизода нов случај, еден случај една сезона, како во данската Forbrydelsen.

А новиот случај ќе биде преземен од данската?

А новиот случај ќе биде преземен од данската?
Не верувам, данските случаи не се практични за обработка во американската верзија. Мислиш дека во оригиналната го има тоа со резерватот за индијанци ;)

Ја гледав малку прва сезона од данската верзија, на почетокот беше многу слична ама сепак како се одвиваше дејството се повеќе се оддалечуваше од американската верзија.

Мене ми е баш мило што ќе ја продолжат. Атмосферата на серијата е вери јуник и мене ќе ми беше криво да ја баталеа. Башка онакви два ликови, ретко да најдете.

Први инсерти од новата сезона

Што мислите што значат овие црвениве цртки што одбројуваат по екранот ?
Дали суптилно најавуваат дека се работи за сериски убиец ???

^И јас мислам според цртките дека ќе е сериски убиец, едвај чекам да почне:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom