The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сега ми текна, не е спојлер некој така да Златикевичиус без гајле, нема ништо да ти расипам.
Тој малиот со тетоважата плукнат Том Круз, абе како е можно толку да личи на него. Да не направил овој скиентологов некое вонбрачно? :icon_mrgr:

Кој мал не се сеќавам? :unsure:

tk2-alexigiffords-590.jpg

The_Killing_S02E06_mp41732.jpg

Aх да, дефинитивно личи, каква збрка у глава си направив...читам Том Круз, мислам Бред Пит, кога ја видов сликата си викам овој на Том Круз личи, не на Пит? и после ми текна :pos:

Знам и која епизода, сите ја мразиме :)
Купување време...
Малку купување време, малку и игра со карактерите. Некако како слабо да беа портретирани двајцата главни актери до тогаш - главни, а чувствуваш како да се во сенка на некои од „споредните“. Мораа да го направат тоа, за да покажат малце емоции и кај нив - особено кај Сара (Линден) која до тогаш беше само детектив Линден (знаете на што мислам, нели).

Малку купување време, малку и игра со карактерите. Некако како слабо да беа портретирани двајцата главни актери до тогаш - главни, а чувствуваш како да се во сенка на некои од „споредните“. Мораа да го направат тоа, за да покажат малце емоции и кај нив - особено кај Сара (Линден) која до тогаш беше само детектив Линден (знаете на што мислам, нели).

Bukvalno isto go pisav. Linden ne bese potkrepena kako so treba kako lik.
Me mrzi da baram sto sum pisal, ama this. Fucking this.

И сега, да пишувам ли и јас за крајот? Подобро не, зошто 100% ќе звучам како некој од вас претходно. Само, уште еднаш, благодарност до Ио и џимеј за препораката. Ве барам вас и за нешто следно ;)

Ух....тематиката е добра! :)

Ајде да видиме дали ќе успеат да продложат со еднаков квалитет, во што искрено се сомневам.

Ух....тематиката е добра! :)

Ајде да видиме дали ќе успеат да продложат со еднаков квалитет, во што искрено се сомневам.

И јас сум скептик за квалитетот во новава сезона ама ќе ја гледам по секоја цена со било какви епизоди. Ако планираат и новото убиство да биде две сезони, рачунај првата сезона "акање по ќерамиди" шо би се рекло, купување време и досадни епизоди, а понатаму поинтересно најверојатно.

Хемијата помеѓу Линден и Холдер и фантастичните сцени со морбидна музика на крајот од епизодите шо ме "крева" е нешто што никогаш нема да ми биде доста :гик:

И јас сум скептик за квалитетот во новава сезона ама ќе ја гледам по секоја цена со било какви епизоди. Ако планираат и новото убиство да биде две сезони, рачунај првата сезона "акање по ќерамиди" шо би се рекло, купување време и досадни епизоди, а понатаму поинтересно најверојатно.

Хемијата помеѓу Линден и Холдер и фантастичните сцени со морбидна музика на крајот од епизодите шо ме "крева" е нешто што никогаш нема да ми биде доста :гик:
Убиството ќе го решат на крајот на сезоната.

Other lessons that Sud and Co. seem to have learned this time around: All involved promise that the third season will have a single, self-contained story—one concerning a runaway girl and a string of murders, with a past connection to Enos’ character that, like the show’s renewal, pulls her out of the welcome bliss of retirement. More importantly, the finale will have the end to that story, the network having learned its lesson about setting viewer expectation by asking questions it has no intention of answering.

Втора сезона имаше одлично финале, кое исто можеше да важи и за крај на серијата. Вака само непотребно комплицираат, ама ај, ќе се гледа.

Се што е добро кратко трае.
Освен во Холивуд каде го продолжуваат дури не ти се одмили...

P.S.
Се надевам дека ќе и купат нов џемпер на Линден.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Интересно делува приказнава, па ќе ги видиме до каде ќе истераат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom