The Flash

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Кажи ја споредбата со врвот на лошите серии...Supergirl или Arrow?
уфффф, сакам да речам arrow, ама и supergirl беше ужасно лоша и тоа од само една изгледа епизода.

Нерешено е на врвот. :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Добра последнава епизода.

Некој да ме потсетит дали онај духон се појави и претходно во полициската станица ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.766
Добра последнава епизода.

Некој да ме потсетит дали онај духон се појави и претходно во полициската станица ?
Мислам да :)

Бери би ребало уште еднаш да се врати на ноќта кога е убиена мајка му деми еднаш се виде себеси додека седеше во собата и овај другиот му рече да не се меша, е веројатно и тоа ќе се деси.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ајде и Бери конечно да стане стварно The Fastest Man Alive, а не кој спидстер дојде да го шамара, Reverse Flash заврши работа

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.766
сега мини пауза имаат, следната ќе била против Зум.

Иначе нека не ве буни наводно т.е. треба да има 3 Џеј Герик едниот во затворот со маската, едниот шо го уби сега и уште ден - Zoom. :D

Јако ќе е

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Епизодата беше одлична,се надевам следните ќе бидат уште подобри.

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Не ме радвит, многу почнаја да ја тупат со драма и глупости, несакам да ја заебат како на Ароу.

Sent from my D2403 using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Не ме радвит, многу почнаја да ја тупат со драма и глупости, несакам да ја заебат како на Ароу.

Не да го тупат, цитрони ги напраја. Ете ги затворија порталите, Велс си ја најде ќерката, Зум ја доби брзината и сега што понатаму? Тапкај си в место...Првата сезона вредеше за оскар, оваа не ја бива за ништо, барем засега.[DOUBLEPOST=1461967160][/DOUBLEPOST]

Не да го тупат, цитрони ги напраја. Ете ги затворија порталите, Велс си ја најде ќерката, Зум ја доби брзината и сега што понатаму? Тапкај си в место...Првата сезона вредеше за оскар, оваа не ја бива за ништо, барем засега.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Што мислите за последнава епизода, за новата експлозија?

Што мислите, мртов ли е Бери? Мое мислење е дека ќе има врска нешто со што и Воли и ќерката на Велс беа погодени. Мислам дека или Воли ќе стане спидстер, па ќе се обидуваат нешто со враќање во минатато да го вратат Бери или пак некако Бери ќе биде префрлен во Воли, нешто како што Харисон Велс имаше станато спидстер, не ми текнува баш како беше тоа.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Што мислите за последнава епизода, за новата експлозија?

Што мислите, мртов ли е Бери? Мое мислење е дека ќе има врска нешто со што и Воли и ќерката на Велс беа погодени. Мислам дека или Воли ќе стане спидстер, па ќе се обидуваат нешто со враќање во минатато да го вратат Бери или пак некако Бери ќе биде префрлен во Воли, нешто како што Харисон Велс имаше станато спидстер, не ми текнува баш како беше тоа.
Не е мртов Бери, заглавен е во некоја друга димензија, а Воли и Џеси ќе бидат Спидстери тоа гарант, Wally West & Jessy Quick :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Џеси не сум толку сигурен, ама Воли сигурно, некоја поента мора да има неговиов карактер, плус у разговорот со татко му и он кажа дека сака да помага на луѓето. Заглавиле на суптилност продуцентиве и сценаристиве, ама Воли гарант ќе биде спидстер.

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Vo Novata epizoda dvajca Novi spidsteri ke Se pojavat.

Kajgana Shop

На врв Bottom