The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
ја сакам серијава и Грент Гастин е добар Флеш, ама да не се лажеме, добар е како ТВ Флеш. Во филмовите на Ворнер Брос, Флеш ќе има сосема подруга интерпретација и без сомнеж ќе биде барем едно ниво подобар од овој Флеш, сепак ќе располагаат со буџет од 150-250 мил.
останува да видиме како ќе го прикажат на големиот екран, ама во серијава некако многу слаб е прикажан, со таа брзина и моќи што ги има, треба да биде недопирлив барем со негативците како Кинг Шарк, Хитвејв и Капетан Колд меѓу другите.

Inace uste kolku se na pauza ovie be? -_-
Готово, утре излегува нова епизода :)

Иначе мислам дека нема да го делнат Флеш, поради филмовите на WB и DC movie универзумот што го градат. Посебно откако го потврдија за трета сезона, а башка и не пијат нафта CW, знаат дека Флеш е audience favourite, ги влече другите две серии од универзумот и ќе гребат за да го задржат ако осетат претња. DC може само да ги кочат и ограничуваат во поглед на сторилајнс и карактери, за да нема поклопувања меѓу серијата и филмовите. Тоа и немаше биде така биг дил, ама на публиката баш и' легна Гастин :). Тешко ќе му биде на Езра да ја придобие на ист начин публиката и да го продаде успешно Флеш, посебно поради посериозниот тон што ќе го имаат филмовите .. Патем и не сум сигурен дали е баш Бери Ален фаца

ПС - Иначе да бре, Езра Милер уште од лани го потврдија како Флеш во DC филмовите, како не знаете o_O!? Башка и во BatvsSups би требало Флеш да има камео, заедно со Аквамен и Сајборг, како тииз за ЏЛ филмот догодина.

сепак мислам дека филмот за Флеш нема да биде мрачен и сериозен како Мен оф стил или Бетмен в Супермен, сепак Флеш е позабавен како лик, дури и да има мрачен тон, филмот ќе биде исполнет со шеги и заебанции.

за тие што го немаат гледано, многу е добар!

The Flash finds himself in a war torn alternate timeline and teams up with alternate versions of his fellow heroes to return home and restore the timeline.

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

Ако имаше муабети за Гастин дека не е воопшто набилдан лик, за Езра којзнае шо треба да се збори, коски и кожа е, мускулче нема на него.

raw

хахахахахахахахахахахахаахха го утепав гледајќи гифов :zver:

Ако ја откажат а го остат Arrow и депресивниот чудотворец Оли и неговото дело да владеј тогаш нека си пукат в гла, најсериозно. Ако не беше серијава додуша ако не беше толкав успех Arrow првите 2 сезони немаше ич да им текни филм за Флеш да напрат. Грант можи е физички слаб ама да го ебам можат да го набилдат ѕвер да го напрат за филмот, овај мн педерстичен ми е бе.....

Иначе новата епизода (y)

Драпај си таквото оваа Trajectory. Мислев е некој битен лик, кој ќе го има понатаму почесто и е дел од приказната, таа да ти била wanna-be флешица што брзо испари како и што се појави.

Ауууу колку беше LAME епизодава со Супергрл, тоа чудо..

dios mio колку лоша серија да ти била supergirl ..... па smallville е класи над оваа.
Кажи ја споредбата со врвот на лошите серии...Supergirl или Arrow?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom