The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
There's a new speedster bitch in town. ENTER Trajectory :aplauz:
safe_image.php
Ouu yeah :vozbud:

Алисон Пејџ ќе се појави во Флеш и биче првата спидстерКА во Централ Сити.
the-flash-trajectory-featured.jpg

Алисон ќе ја толкува улогата на Елза Хармон АКА Траџектори и според пишувањата, во 16-та епизода ќе ја видиме како ровара по ЦС. Не знам дали и колку ќе се држат до стриповите, затоа ќе се воздржам од претпоставки и потенцијални спојлери за понатамошниот развој на ликот ..

Еден месец пауза...
Само да не го одалечат Зоом од главните случувања, таман почнав да го мразам, сигурно голем дел од публиката се чуствува така.
Доста беа глупави прелесни непријатели за Флеш, дај нека се ојачат малце против Зоом. :D

There's a new speedster bitch in town. ENTER Trajectory :aplauz:
safe_image.php
Ја претераја ама скроз не знат како да измолзат пари поќе.

My name is Jay Garrick and I'm the fastest Jay Garrick alive. To the outside Jay Garrick, I'm an ordinary Jay Garrick scientist, but secretly, with the help of Jay Garrick, I fight Jay Garrick and find another Jay Garrick like me. I hunted Jay Garrick who killed my Jay Garrick, but in doing so, I opened up our world to new Jay Garricks. And I am the only one Jay Garrick enough to stop them. I am.... Jay Garrick!

medium-clean.jpg
па имаше една теорија дека има брат близнак или лош двојник... (Џеј)

Се надевам дека во епизодава Бери нема да го 'јаде' од оваа, ептен би било глупо и би немало смисла.

Неколку фотки од крос-оуверот со Супергрл. Гледајте го бе колку е среќен само Пери, ти е*ам фацката .. :icon_lol::icon_lol:
sgflash4.jpg

ПС - ЦГИ екипата има бајаги работа пред себе, Силвер Бенши вака на суво изгледа како mediocre cosplay.

Next Monday .. :)

Јасно е дека Берланти и CBS ова уште сега го договорија, за да го бустнат рејтингот на Супергрл, да покажат дека постои конекција (на некој начин) со Флероу универзумот на CW иии да ги привлечат гледачите од таму нормално. Бери битно ќе има фан тајм во Нешнал Сити, аа нај-кул момент од тизерот ми е трката меѓу нив и респектот спрема стриповите што го покажуваат со тоа (y)(y). Бери и Супермен го правеа ова лооооонг тајм агоу, а Кара е basically Супермен без муда ..
2358152799_35e355d093_b.jpg

Бери победи иначе, чисто информативно :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Иначе можно е да ја укинат серијава кога ќе го направат филмот.

Grant Gustin's Flash To Be Killed Off?

Zack Snyder Reveals Why He Didn't Want Grant Gustin In The Justice League Movie

Navistina steta, Ovoj Grant mene mi e bas dobar Flash.

Бери победи иначе, чисто информативно :D

Imav negde procitano za ova, kao Superman neso mu se zakanuva deka bi go sprecil za nesto, isti na brzina bile.
I Flash mu vrakja, sedi be brat da te potsetam ne e ova ko za pred kamerite. :D

Inace uste kolku se na pauza ovie be? -_-

Никој не знае, кога им текне паузираат. Баш заради ова нема ни да ми биде гајле ако ја откажат серијава, а ќе ја откажат, уште сезона максимум и давам.
Иначе, да, штета е за Грант што нема да биде единствениот Флеш ама серијава се навистина коси со ДЦ универзумот што е замислен од Зек Снајдер, и општо со БвсС и СС сакаат да бидам мрачна адаптација за разлика пример од Марвел или еве од серииве како Флеш каде што тонот е позитивен со заебанции и слично. Идат full hardcore Зек Снајдер и екипа ама баш заради Зек сум песимист дека ќе успеат да направат добри адаптации.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom