The Event

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Изглеа ова Американциве тешко тераат со Си Фи серии. Или трае подолго или одма ја кратат после 1 сезона. А само колку глупи и идентични серии траат повеќе сезони.

Сеуште не можам да поверувам дека ја скинаа. Глуп народ.

bitch.jpg

:)

Заслужи втора сезона за вториот дел на првата, ама то е.

Заслужи втора сезона за вториот дел на првата, ама то е.

Хаха, tru dat! Aма знаеме како е со американциве нели, за серии како оваа и FlashForward итн. :)
А bitch беше за мојот пост и колку сум бил во право. Сега препрочитувам, доаѓа во контекст на твојот.
Не е наменето за тебе да не ми се навредиш, освен ако несакаш да си моја кучка? Форум-wise. Тогаш сме океј. :)))))))))))))))))))))))))

Него, типично за нив, после укинување на една ваква да никнат 2-3 слични сај фај. Си прегледал нешто од новиве што се планирани? Не обрнав многу внимание, дека немам баш време, ионака многу пратам. Ако излезе нешто солидно кажувај.. :)

И ја така некако сватив, бараш бич за награда дека си во право, и ај јас како арен да те наградам.:) Другото, јок.
Туку читнав дека можеби друга тв ќе ја земеле серијава, али бабини деветини според мене. Што ќе видиме во последнава епизода тоа ќе ни биди.
Од новиве, не сакав да бидам во тренд како сите со GOT ама ептен не се пропушта според коментарине.

Само што стана навистина добра серијата, ја укинуваат. Типично. Навистина на почетокот дејството беше за никаде и пишав тогаш за тоа. Сега серијата доби на динамика, актерите се одлични, и толку беше... Барем имаат две епизоди да изведат некаков конечен крај. "V" заврши уште непочната...

Серијава е малку 4400, малку 24 (стварно бе све бројки), малку V, ама не е лоша. :)

Како што ве читам, само на оваа сезона ќе остане и стварно жалосно е. На Американцине поинтересно им е глупости од по 20 минути да гледаат и некакви се ток-шоуа. Што се тиче серијава, ликовите ептен ги погодиле, баш совршени за улогите, добро освен Шон.

Најјака фаца е Блејк, ептен фашистички изгледа. :) За Вики да не зборам, само оној Шон ми е антипатичен ептен, млитав е некако па уште кога ќе земе да се заканува со пиштолон не знаеш дали да се смееш или да плачеш. И заприметете со црниве претседатели што прават по серииве. :)

Него, кога излегува последната епизода? Јас до 21-ва сум гледал, а како што гледам уште една има, така?

Мене па Шон ми е таман погоден, ама на Лејла глумата не можам да и ја сварам. Ако воопшто она можи да се наречи глума.
Уште една е. На имдб не пишува сеуште кога излегува, а на тетка вики кажува дека на 23 излегува.

Мене па Шон ми е таман погоден, ама на Лејла глумата не можам да и ја сварам. Ако воопшто она можи да се наречи глума.
Уште една е. На имдб не пишува сеуште кога излегува, а на тетка вики кажува дека на 23 излегува.

Тоа е тоа. Лејла е толку трагична на моменти тоа е чудо некое.
И не да требаше да продолжи серијава ама ајде таа е. Финалето ваљда ќе биде сега у вторник, па шта буде нека буде.

Пишува по интернетов дека газдите барале нова продукциска куќа. Fingers crossed...

--- надополнето ---

NBC has officially canceled The Event replacing Monday time slot with The Sing-Off and The Playboy Club.

But it looks like this may not be the end for the series. Deadline is reporting that the show is looking for pickup outside of NBC for season 2 and that talks are underway with at least one distribution partner to take over the serialized drama:

The Event executive producer Steve Stark wouldn’t comment, but I’ve heard new original programming player Netflix’s name tossed around. Word is that there has been interest from several cable and digital entities, and the Event producers. Stark said that they are exploring the opportunities with are exploring the opportunity with the “full support” of the studio, UMS. “NBC has been an amazing partner, it launched the show beautifully,” he said. Added creator Nick Wauters: “We have a dedicated fan base, and we promised them we will deliver one way or another and will continue to tell our stories.”

Па после крајов мислам дека серијава мора да продолжи. Не ги разбирам американците, ама ич не ги разбирам..... какви глупи серии тераат а вакви прекинуваат. Според крајов мислам дека има големи шанси да продолжи серијата на некој друг канал.

Леле крајов, епик. Не знам како со друг збор да го опишам.

Луди се што ја откажуваат. Не е епик серија, ама е сосема добра. Се надевам ќе најдат нова ТВ па барем уште една сезона да видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom