The Event

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не открил ако напишал дека го исплашила сцената... Каго год да напише ако не ја објасни убаво, нема шанси некој што не гледал да знае за што се зборува...

Мислам, како може да откривате вакви работи, си има спојлери, вака не се изненадив којзнае колку :pos:

Еднаш еден мудар човек ми рече : "Што бараш да влегуваш на тема дур ја немаш изгледано епизодата.":pos:

Не, сериозно, воопшто не сакав да откријам нешто со тоа, онака под испирација од епизодата го пишав. Сори. Ќе внимавам во иднина.

Ја гледав новата епизода денес порано ама тек сега имав време да напишам. ОК епизода, не се случи ништо спектакуларно освен:

Што дознавме дека Томас е син на Софија и дека нешто наголемо се спрема со малите девојчиња заедно со Саманта, сестрата на Лејла.

Еднаш еден мудар човек ми рече : "Што бараш да влегуваш на тема дур ја немаш изгледано епизодата.":pos:

Не, сериозно, воопшто не сакав да откријам нешто со тоа, онака под испирација од епизодата го пишав. Сори. Ќе внимавам во иднина.
Се зезав бе, уживај... :) Паметно ти кажал човекот.
Макар да се припремав за нешто пострашно, нешто алигаторчиња како во V, ова-она :)

А кога сме кај Сајмон и Томас, можно е да се браќа нели?

Се зезав бе, уживај... :) Паметно ти кажал човекот.
Макар да се припремав за нешто пострашно, нешто алигаторчиња како во V, ова-она :)

А кога сме кај Сајмон и Томас, можно е да се браќа нели?
И мене ми дојде таа идеја за нив двајцата. Софија е премногу заштитниччки застаната кон Сајмон.
Дефинитивно последната сцена беше моментот во целава епиозда:)

И мене ми дојде таа идеја за нив двајцата. Софија е премногу заштитниччки застаната кон Сајмон.
Дефинитивно последната сцена беше моментот во целава епиозда:)

Ако не и моментот на досегашните случувања во серијава

Премина во срање серијава.
Cancelled од мојата листа. :)

Ретко пишувам овде, ама веќе морам да спомнам. Ја затупеа. Ептен клише елементи, нереални сцени, па и сај фај затераа дури. Лошо.
Кулен, џабе ми ја препорача.:S

Му еам фацата на "Чарлс Видморот", многу моќен бил. И да, ја сакам Вики:back:

Му еам фацата на "Чарлс Видморот", многу моќен бил. И да, ја сакам Вики:back:
Јао, Вики.:drk:

Да му ебеш мајката, само што помислив дека тој стариот всушност не е стар (колку глупо звучи) и лицето му се врати во млада форма. Видовит сум.:D Епизадата ми беше ко да гледам Призон Брејк четврта сезона (досадна), само што за разлика од ПБ оваа е тек прва, и не е возбудлива.

Ретко пишувам овде, ама веќе морам да спомнам. Ја затупеа. Ептен клише елементи, нереални сцени, па и сај фај затераа дури. Лошо.
Кулен, џабе ми ја препорача.:S

Па серијата е научан фантастика од старт уште од прва епизода, ако тоа не си сакал да гледаш не си требал ни да ја почнеш. Нереални сцени и научна фатастика идат заедно секаде. :)

Па серијата е научан фантастика од старт уште од прва епизода, ако тоа не си сакал да гледаш не си требал ни да ја почнеш. Нереални сцени и научна фатастика идат заедно секаде. :)

Додуша на ИМДБ е класифицирана како драма, крими и мистерија.
Али неважно тоа, воопшто не ме интересира мене тоа, убава ми е и ја гледам каква што е. (барем засега)

Софија:vozbud::vozbud::vozbud:
Ова погоре го ставив во спојлер, за да не има некој случајно што ќе паузира кога ќе се каже дека Томас сака да ја убие и ќе се уклучи на темава.:)

ЈБТ, не знам што да прокоментирам за "Godfather" моментот :pos:
Ако досега имаше клишеа ова беше врвот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom