The Event

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледаше некој друг новата?

Не знам веќе што да кажам за серијата. Има сцени кои се клише, и сцени кои се тотално спротивни. Ќе видам како ќе иде понатаму, па дали ќе продолжам да ја гледам.

Ја гледав и не ме импресионира баш. Но мора кога тогаш и по некоја подосадна епизода.

Јас сеуште не сум ја гледал новата епизода, ја слегнав синоќа но немам време да ја гледам. :toe:

Просечна епизода.
Сега ќе испадне дека всушност
Сајмон и не е мртов и се на даље шо следи. Ај ваљда оваа им е само така подосадна епизода:)

Кога нема ништо интересно секогаш има голема експлозија :) Многу беше јако како и го земаа пиштолот на таа новинарката. Дојди мацо мацо, дојди мацо мац... :) А таа па знаеше што има во документите уште неотворени :) И овој претседателов ќе престане да се дружи со службите по цел ден и да фати да сработи нешто?

Исто ко и IoSono, иам забелешки.
И го зеде пиштолот, а батето е nerd. Како толку брзо совладал боречки вештини?
Друго, и ја крадат колата на детективката. Кое клише само, ма тоа го нема ни во филмовите со Брус Ли.
Трето, врз Сајмон падна цела зграда, и бум, во болница ќе биде сега.

Добра идеја, лошо реализирана.

Друго, и ја крадат колата на детективката. Кое клише само, ма тоа го нема ни во филмовите со Брус Ли.

Абе добро за Сајмон е оправдано сепак е од друга планета, така да незнаеме кои им се точно нивните способности. Ама другиве забелешки ти се на место.

Добро и го зема пиштолот тој е нерд ама и таа е новинарка. Мислам во сите серии има многу нелогичности и така малку апла клише делови, ама генерлано серијата сега за сега е занимлива. Флеш бековите на пример ми се многу подобро направени и не те губат како што беше случај со Lost. Сега за сега посебно за sc fi фанови сериајата е задоволителна.

Добро и го зема пиштолот тој е нерд ама и таа е новинарка. Мислам во сите серии има многу нелогичности и така малку апла клише делови, ама генерлано серијата сега за сега е занимлива. Флеш бековите на пример ми се многу подобро направени и не те губат како што беше случај со Lost. Сега за сега посебно за sc fi фанови сериајата е задоволителна.

Се согласувам со ова целосно.

оваа недела нема евент,дури у понеделник премиера на 7 епизода,кој ќе чека у пм.

Уууу ти е**м последната сцена, ме исплаши.:) Добра епизода, некои нелогичности, но нели со вонземјани се расправаме.

Абе не ми текнува кој беше тој што зборуваше на телефон со стариот? Тој со ногата во тоа ко гипс.

Сакаат да се нешто у стилот на 4400, таму мислам имаше нешто такво.
Просечно гледано се добри, ама има премногу ебено нереални сцени, плус и мистеријата пребрзо ја решаваат.

Гледам излегла 7ма епизода. Се спремам да ја гледам, малку сум загубен во последно време со сериите, 7 серии гледам и главата незнам кај ми е.:pos2:

Крајот беше wtf??? Она за Сајмон испадна како што очекував. Се надевам дека Шон и Лејла ќе добијат некоја друга задача освен да трчкаат наоколу...

Уууу ти е**м последната сцена, ме исплаши.:) Добра епизода, некои нелогичности, но нели со вонземјани се расправаме.

Абе не ми текнува кој беше тој што зборуваше на телефон со стариот? Тој со ногата во тоа ко гипс.
Мислам, како може да откривате вакви работи, си има спојлери, вака не се изненадив којзнае колку :pos:

Значи долговечноста изгледа не е така едноставен процес :) Или па врз овие деца се прават некои експерименти. Очекував сите да имаат ист лик, ама не таков бре :) Мислам дека и овој Томас нешто е замешан со „мафијава“, осеќам дека ќе има дуели Сајмон vs. Томас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom