The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лисицки и официјално е втор сервер на светот по брзина на сервисот, ако се земе во предвид дека Венус повеќе не игра, отколку што игра. Но Сабине е плашлива, нема психологија да се надигрува со Серена, која е најголемиот натпреварувач во историјата на женскиот тенис (тука некаде е Моника Селеш).

Znaci vo pravo sum bil, dobra procena od moja strana, sega ostanuva samo da ja posluzi prviot servis i greskite da ne bidat vo golem broj, kako sto standardno znae da si gi napravi Lisicki. Jas posakuvam tri seta i interesen tenis, a ne sobiranje gemovi od strana na Sabine.

Одлично се бори Лисицки досега, пријатно сум изненаден...

Kakva igra na Sabine :cuc::cuc: Vo gem kade sto ne mozese da pogodi prv servis uspea da spasi brejk sansa i da ne i dozvoli na Serena da napravi brejk. Odlicen tenis sega za sega, mecov gi opravduva ocekuvanjata.

Za razlika od Stavrogrin jas voopsto ne sum iznenaden od razvojot na nastanite, Sabine standard dobro igra na Wimbledon.

Edit: Brejk za Lisicki. :vozbud::vozbud:

Убиј го тоа мажиште во женска конкуренција! :D

Kakva igra na Sabine :cuc::cuc: Vo gem kade sto ne mozese da pogodi prv servis uspea da spasi brejk sansa i da ne i dozvoli na Serena da napravi brejk. Odlicen tenis sega za sega, mecov gi opravduva ocekuvanjata.

Za razlika od Stavrogrin jas voopsto ne sum iznenaden od razvojot na nastanite, Sabine standard dobro igra na Wimbledon.

Edit: Brejk za Lisicki. :vozbud::vozbud:

Не брејк, туку сет за Лисицки.

:D

По пиво дека ќе изгуби? :)

Одлично игра Лисицки за сега, ќе видиме до каде ќе може со ова темпо.

Ептен ми е ќеиф за Јановиц, не знам зошто. :) Ваљда сакам некое помладо име да кружи низ турнириве, конечно...
--- надополнето: 1 јули 2013 во 15:07 ---
Dovolno mi e set sto zema. :D
Inace i jas mislam deka ke tepa Serena, iako potajno sakam da pobedi Sabine, ne deka ja mrazam Serena ama ja obozavam igrata na Sabine na treva.

А и сакаш да ти продолжи серијава со аватариве, и да го стајш Ноле. :D

Сакам да отпадне Серена , па да гледаме колење кај жените до крај :D

Ли На срцката ја демолира Винчи ( полн џеб ај кен смел)

Додиг го игра турнирот на сезоната , после ова ќе спие 1 година .

Манарино или Кубот во 1/4 финале :pos: За Кубот едно :eek: , за Манарино троа повеќе :eek::eek: Ги знам убаво дабовиве . Што ти значи среќа .

Почна мажиштево со нејзината игра, Лисицки се откажа, мисли на третиот сет во моментов.

Јанович ако пројде денеска,1/2 финале сигурно в џеб,па ке видиме што може против Енди таму. :)

Почна мажиштево со нејзината игра, Лисицки се откажа, мисли на третиот сет во моментов.

Урук Хаи се налути.

Урук Хаи е многу лут, имам чувство дека ќе ја прескокне мрежата и ќе ја претепа Лисицки...

:D

:facepalm:
Ja имам хендикеп двојка Лисицки, после првиот сет си ја зокружив, ама ако го изгуби третиот сет 6-0 богами ќе се смеам. :pos:

Janovic dobien mec ke zagubi, iskusen e Melcer, ne veruvam da go ispusti ova.

Ептен сакам Лисицки - Робсон во 1/4 финале. И ептен ќе биде јако ако испадне и Серена некако. Ниту една од Шарапова, Серена и Азаренка во финале. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom