The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tomic i Berdych za mene se neatraktivni igraci.Tomic dosta pasiven,Berdych i taka i taka.Servisot glavno oruzje za dvajcata..
Haas-Djokovic super natprevar.Dvajcata go menuvaat ritamot dosta cesto,pogolem arsenal na udari,atraktivni potezi itn..

Inaku onoj Sijsling mislam deka ispadna peder i od nemok se predade spored toa sto vidov.

Томич има да го отвори Бердих ко конзерва,нема да знае кај се наоѓа.

Томич има да го отвори Бердих ко конзерва,нема да знае кај се наоѓа.

Nope.

БТЊ 2-та нај арогатни и нај покварени играчи еден против друг, релативно добар тенис за гледање, ама неможам да ги сварам.

Ај овај Томич до негде и го разбирам, разгален е, а и сеуште е дете да речам, можеби и ќе созрее и ќе стане подобар карактерно (мада после фијаското со Хјуит не ми се верува) ама Бердих бе. :facepalm: Ко напнат Тиесто е во фацана и гестовине му се ко да му е криво шо игра тенис.

Иначе кога сме веќе кај арогантноста и лошите особини, Паире по вчерашниот пораз од Кубот одејќи накај соблекувалните ги скршил сите рекети што ги имал во моментот, мавајќи ги од ѕидот. Ова значи дека добиваме уште еден тенисер со голем недостаток на мозочни клетки.

Искрено, и јас би ги сокршил сите. И немора да значи тоа оти неам мозок или оти сум арогантен...едноставно нервозата го прави тоа. :)

Искрено, и јас би ги сокршил сите. И немора да значи тоа оти неам мозок или оти сум арогантен...едноставно нервозата го прави тоа. :)

Не е баш така, дома ако сака и глава нека искрши... Спортис е он, треба да биде пример за други... Плус знае дека е следен од камери, апарати, медиуми... Треба да знае да ја зачува нервозата, бар додека стигне дома.

Не е баш така, дома ако сака и глава нека искрши... Спортис е он, треба да биде пример за други... Плус знае дека е следен од камери, апарати, медиуми... Треба да знае да ја зачува нервозата, бар додека стигне дома.

Aбе брат, лесно е од тука да зборуваме. Оди таму, изгуби на Вимблдон, а притоа да ти е чист ждребот до 1/2 финале (без некој од фаворитите) па ќе видам дали нема да се нервираш. Има да кршиш рекети...плачејќи. :D

Јас на Пазар Опен ( :icon_lol: ) кога губев ми си го трескав рекетот од земја, а не на Вимблдон. Кој сака нека ме гледа. :D

Aбе брат, лесно е од тука да зборуваме. Оди таму, изгуби на Вимблдон, а притоа да ти е чист ждребот до 1/2 финале (без некој од фаворитите) па ќе видам дали нема да се нервираш. Има да кршиш рекети...плачејќи. :D

Јас на Пазар Опен ( :icon_lol: ) кога губев ми си го трескав рекетот од земја, а не на Вимблдон. Кој сака нека ме гледа. :D

Абе јас сфаќам брат, дури поубаво да заплаче одколку рекети да крши така... Не личи малце, треба да е пример, да знае да го прифати поразот, а за нервоза знам дека е многу голема... И јас фудбал вака кога играм, па макар и на улица кога губам се нервирам и се карам, ама он е вистински спортист, кој привлекува огромно внимание... На пр. да земат ова фудбалериве кога ќе изгубат да ги дупат топките по терен... Те сфатив јас да, и знам дека не е лесно да се воздржиш, ама сепак мора да се има некоја граница...

Абе јас сфаќам брат, дури поубаво да заплаче одколку рекети да крши така... Не личи малце, треба да е пример, да знае да го прифати поразот, а за нервоза знам дека е многу голема... И јас фудбал вака кога играм, па макар и на улица кога губам се нервирам и се карам, ама он е вистински спортист, кој привлекува огромно внимание... На пр. да земат ова фудбалериве кога ќе изгубат да ги дупат топките по терен... Те сфатив јас да, и знам дека не е лесно да се воздржиш, ама сепак мора да се има некоја граница...
:pos: Ептен јака слика. Земал Роналдо топките ги дупи по терен. :ROFLMAO:

Ама пак нервоза е, има некои што не знаат што е самоконтрола. Едноставно ќе ти дојде во моментот и тоа е тоа.
И ја кога играм некогаш би скршил рекет, ама нема мене никој да ми даде друг, така да ништо :cool:

Вака глупо е ден без тенис ама ај.

Поинтересни дуели се утре: Бердих-Томиќ, Јужни-Мареј, Џоко-Хас, Лисицки-Вилијамс

Епа не знае што е самоконтрола, затоа и нема да биде врвен тенисер. Федерер порано кршеше рекети, ова зборам кога беше многу млад, на 18-19 години, се додека не созреа и не вети дека никогаш повеќе нема да скрши рекет. Самоконтролата многу значи во тенисот а и во спортот воопшто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom