The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако не ти ја сфаќам целта на постов, сепак за болдираното ќе ти кажам едно: ИМА!! Т.е. ти ја сфаќам целта на постов ама у ситуацијава врска си нема со мојата болка ради изгубените пари. :D Ај бе ме зезај 5-1 водеше во тај брејкот и изгуби на крај, јас да бев 2 поена ќе земев ебаго.

Бушар иначе почна :love:

Знам, само некогаш некој на кој што ти си се кладел ќе ја заврти од таков минус, и математиката ќе си дојде на своето. :)

Знаеш што е најинтересно? Што огромен број на луќе се доживуваат како баксузи. Да ти кажам два три примери што ми се имаат случено, за глава ќе се фатиш, па не мислам дека сум баксуз.

Еве само еден. Монтепаски против Проком или против Броуз Баскет, не се ни сеќавам, дома на почетен коефициент од 1.10. Водеа 47-17. Тоа ти е 30 разлика. Ја чекав за 700 еввра. Заврши нерешено, и на продолженија изгубија. Трагедијата да биде поголема, се имав кладено на интернет, а таму нема нерешено во кошарка, се важат и продолженијата. :)

Стакховски бе, сам ќе се победи. Прв направи брејк 3тиот сет и го изгуби. Сеа имаше 3 брејк топки со ред и не направи брејк. :tapp:

И нареден гејм одма Мелцер брејк му прави.

Troicki - Youzni ce pocnat od 19:45 ..Dali ima sansi deneska da izigraat ili utre ke prodolzat ?

Григор и Маша од кога се заедно добро им оди :facepalm:Новиот Федерер неможе Грега Землја да го победи, идиот.Или Маша отпадна и тој сака да си оди (y)

Знам, само некогаш некој на кој што ти си се кладел ќе ја заврти од таков минус, и математиката ќе си дојде на своето. :)

Знаеш што е најинтересно? Што огромен број на луќе се доживуваат како баксузи. Да ти кажам два три примери што ми се имаат случено, за глава ќе се фатиш, па не мислам дека сум баксуз.

Еве само еден. Монтепаски против Проком или против Броуз Баскет, не се ни сеќавам, дома на почетен коефициент од 1.10. Водеа 47-17. Тоа ти е 30 разлика. Ја чекав за 700 еввра. Заврши нерешено, и на продолженија изгубија. Трагедијата да биде поголема, се имав кладено на интернет, а таму нема нерешено во кошарка, се важат и продолженијата. :)

не е то ништо:) додуша ова шо некогаш од добиен меч ке ти изгубит утакмицата, а некогаш и обратно држит вода ама досега најмн шо се имам изнериврано беше лани 1/4 на РГ ги имав Федерер кој од 0-2 ја сврти 3-2 против делпотро Џокович кој спасвеше неколку меч топки против Тсонга и тепа, и за услов го имав Вердаско 1,02 коеф а играше со некој Семјан тотален анонимус 1150 негде на ранк и уште една утакмица, 3 сет на 4-4 Вердаско имаше 10тина брејк топки, не искористи и после секако 6-4 изгуби, го чекав негде за 10тина илјади, исто така пред некоја год го имав Рони о саливан 1,05 коеф (за 6000 за услов исто во првите кола.. водеше 6-4 и изгуби 6-9 ова се само некој од тие шо ми теквет.. а имало и мн шо вртеле во моја полза на пр истиот тој Вердаско ми сврти 2-5 и 0-40 во 3 сет лани против Марти.. еве дур го пишам постов Белорусија одбојка од 18-20 и сервис ми сврти 23-21(до 21 се играт турниров) извните малце за оф топик ама сакав да се искажам :D

Сега овие денес што ги завршуваа мечевиве утре ќе играат пак или ?!:)
Не знам како се правилата за ова..

сите мечеви се префрлени за утре , освен Мареј-Робредо кои имаат кров над главите.
Мареј го масакрира на Робредо сега за сега , ама и до крај ке е изгледа така , не гледам Робредо што може да направи само со рекет во раката.Да му дадат плус пиштол ке има некоја шанса , вака жално е да се гледа.На трева земјаш нема што да бара , Мареј баш сега држи предавање на таа тема. Глумецот ич не го сакам ама сега за сега е маестрален , од тактика , дефанзива (неговата препознатлива) а и добро го шета вамос-тамос.Освен Гулбис или Јанович,не гладам кој ке го спречи до финалето , ај можеби и Троицки:)

нема врска дека сите се откажани само тие што не почнале пред да заврне се префрлени за утре, другите што почнале ке доигруваат нормално ако престане дождов.

префрлени се официјално и почнати и непочнати,ке врне денес до полнок

ги тргаат најлоните од терените се очекува да почнат за 30 мин.

да , да , во право си ,на сајтот беа префрлени сите , за да сега само непочнатите се за утре

Не знам за суплементи али дека имаат специфична среден исхрана тоа секако. Иначе нема шанси такво тело и кондициска спремност.

Можеби ги победија освојувачите на Вимблдон ама Дарсис,Стакховски и еве Браун испаднаа поголеми лузери од Гришо :tapp: .Со голема среќа Манарино во 1/8 финале :eek:

Квитова туго, 6-3 2-0 водеше за Макарова да и направи серија од 8 гемови по ред. Страшна работа еј, што ли и направи ругобата Степанек...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom