The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Кербер мајстор си, 5-1 водеше у тај брејкот и го изгуби.

@ stefan Не би се согласил со тоа дека Ферер е нешто посебно годинава на трева. Погодени му се противниците во првите 2 кола, ама пак на мускули да не речам тера. Против Алунд во првото коло покажа големи осцилации и да не го брејкнеше на на аргентинецот во финишот од третиот сет, кој знае во каков правец ќе отидеше мечот. Еве сега против Баутиста го загуби вториот сет и пак ќе мора да бара пролаз низ 4 или 5 сета. Ќе има големи проблеми Ферер со првиот нареден противник на кој ќе налета со појак сервис и посигурни удари.

Спортклуб ги пуштија Долонч-Флипкенс :facepalm:

@ stefan Не би се согласил со тоа дека Ферер е нешто посебно годинава на трева. Погодени му се противниците во првите 2 кола, ама пак на мускули да не речам тера. Против Алунд во првото коло покажа големи осцилации и да не го брејкнеше на на аргентинецот во финишот од третиот сет, кој знае во каков правец ќе отидеше мечот. Еве сега против Баутиста го загуби вториот сет и пак ќе мора да бара пролаз низ 4 или 5 сета. Ќе има големи проблеми Ферер со првиот нареден противник на кој ќе налета со појак сервис и посигурни удари.

На Ферер му треба време за да се привикне на тревата, на откоскот на топчињата и слично. Не ме чудат изгубените сетови против Алунд и Агут, додуша против Алунд ме чуди затоа што тој е дрво на трева али ајде.
Зборам за неговата трансформација како играч, порано само на земја ако изиграше нешто, на другите подлоги и не беше нешто посебно, барем не според прикажаните резултати.

Кербер се изгуби на теренот. Не може да се снајде после изгубениот втор сет.

Токму тоа...

:D

Ми иде да се убијам, ја чекам само неа за добивка, а башка и ја мразам од дното на душата оваа Канепи затоа што е одвратна до коска. 5-1 еј, 5-1....

Ми иде да се убијам, ја чекам само неа за добивка, а башка и ја мразам од дното на душата оваа Канепи затоа што е одвратна до коска. 5-1 еј, 5-1....

Јас сум добитен, ги чекав Шарди и Робсон од вчера. Боли кога на ваков начин ќе ти избегаат пари...

Макар што уште не е се изгубено, сепак се работи за женски тенис.

Јас сум добитен, ги чекав Шарди и Робсон од вчера. Боли кога на ваков начин ќе ти избегаат пари...

Макар што уште не е се изгубено, сепак се работи за женски тенис.

Веруј дека е изгубено. Ја знам што гомно е оваа Канепи, сега и да нејќе она ќе погодува се и сешто. Страшна работа...

Постои нешто на планетава земја кое што не можам да го избаксузирам?

Не постои среќа и несреќа, баксузи и среќни луѓе. Ако доволно долго се изложуваш на ударите на настаните кои не зависат од тебе, на крајот математиката мора да се воедначи. Ако за целото тоа време си бирал настани кои се преплатени од страна на кладилниците, мора да бидеш во плус.

;)

Не постои среќа и несреќа, баксузи и среќни луѓе. Ако доволно долго се изложуваш на ударите на настаните кои не зависат од тебе, на крајот математиката мора да се воедначи. Ако за целото тоа време си бирал настани кои се преплатени од страна на кладилниците, мора да бидеш во плус.

;)

Иако не ти ја сфаќам целта на постов, сепак за болдираното ќе ти кажам едно: ИМА!! Т.е. ти ја сфаќам целта на постов ама у ситуацијава врска си нема со мојата болка ради изгубените пари. :D Ај бе ме зезај 5-1 водеше во тај брејкот и изгуби на крај, јас да бев 2 поена ќе земев ебаго.

Бушар иначе почна :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom