- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.576
- Поени од реакции
- 119.590
Браво Кербер мајстор си, 5-1 водеше у тај брејкот и го изгуби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ stefan Не би се согласил со тоа дека Ферер е нешто посебно годинава на трева. Погодени му се противниците во првите 2 кола, ама пак на мускули да не речам тера. Против Алунд во првото коло покажа големи осцилации и да не го брејкнеше на на аргентинецот во финишот од третиот сет, кој знае во каков правец ќе отидеше мечот. Еве сега против Баутиста го загуби вториот сет и пак ќе мора да бара пролаз низ 4 или 5 сета. Ќе има големи проблеми Ферер со првиот нареден противник на кој ќе налета со појак сервис и посигурни удари.
Токму тоа...
![]()
Ми иде да се убијам, ја чекам само неа за добивка, а башка и ја мразам од дното на душата оваа Канепи затоа што е одвратна до коска. 5-1 еј, 5-1....
Јас сум добитен, ги чекав Шарди и Робсон од вчера. Боли кога на ваков начин ќе ти избегаат пари...
Макар што уште не е се изгубено, сепак се работи за женски тенис.
Веруј дека е изгубено. Ја знам што гомно е оваа Канепи, сега и да нејќе она ќе погодува се и сешто. Страшна работа...
Сега е навистина готово.
![]()
Постои нешто на планетава земја кое што не можам да го избаксузирам?
Не постои среќа и несреќа, баксузи и среќни луѓе. Ако доволно долго се изложуваш на ударите на настаните кои не зависат од тебе, на крајот математиката мора да се воедначи. Ако за целото тоа време си бирал настани кои се преплатени од страна на кладилниците, мора да бидеш во плус.
![]()